Fula byxor

Har köpt ett par sådana där mönstrade byxor hos Cubus som kan ses på var och varannan modemedveten brutta i alla någolunda stora städer idag. De är snygga när de hänger på galgen men jösses i himlen vad fula de är på mig! Däremot är de sanslöst sköna, så jag behåller dem och har den som resebyxor (byxor att resa långt i) vilket passar bra nu när jag snart drar iväg med buss till Berlin.



Sådana här byxor fast med annat mönster.
Bild från Cubus' hemsida


Silverbullit

Upptäckte nyligen Silverbullit som är ett rockband från Göteborg och det visar sig att min klasskompis är sångare i bandet, lite roligt ju! Så jag tycker att alla som ser detta ska kolla upp dem på YouTube el Spotify :D


Sommardag i April!

Har suttit ute på balkongen och myst hela dagen, har varit underbart väder i Halmstad och det ska tydligen fortsätta under hela påskhelgen, så jag kommer vara bosatt utomhus under dagens timmar ända till på tisdag :D



Bild tagen i förra veckan uppe vid Näckrosdammen i Gbg!


Nya jeans

Köpte ett par nya jeans från Cubus igår. Lustigt nog kommer jag i deras jeans, jag trodde att dem bara hade size0 storlekar. Men det har dem tydligen inte. Så jag investerade i ett par snortajta mellanblå jeans för 199:- Jag är supernöjd för mina gamla favoriter (blå/svarta från Cubus) slet jag hål i för ca 2 veckor sedan.


Årets första gubbar

Har ätit årets första jordgubbar idag, det är lika spännande varje år att se om de är goda el inte. Och det var dem! Spanska jordgubbar för 15 kr/asken på Hemköp blev det!



Första jordgubbarna 2009


Tenta - CHECK!

Delkurs2-tentan avklarar, lät som en plätt!

Ciao!


Fy fan!

Gå in och läs det här inlägget på Lady Dahmer's blogg! Läsvärt!


Men herregud Mark, du är ju man!

Jag har alltid haft svårt för Jonas Gardell, men inatt (påverkad av höga doser socker) kunde jag inte sluta skratta åt det här klippet. Sanslöst roligt!



RSS 2.0