Yeah baby!

Om en månad befinner jag mig återigen i mitt älskade Berlin! Jag och Karin beställde en sista-minuten resa idag så jag ska spendera både Valborg och 1a maj i min favoritstad! Åh, vad härligt det ska bli! Jag längtar ihjäl mig. Det är dessutom en aning varmare där in i Sverige, idag hade det varit +16, så jag hoppas att det blir fint väder under vår weekend-resa :D



Karin utanför riksdagshuset i Berlin april 2010!


Oh, dear lord...

Igår såg jag Dorian Gray för första gången och jag har hade helt och hållet glömt hur otroligt SNYGG Ben Barnes är. Så idag var jag tvungen att se den senaste Narniafilmen (han spelar Caspian X). Jag säger bara, OH MY GOD!



The one, the only... Ben Barnes! Bild från www.berbarnes.com


Update

Såg att det fanns en uppdatering till Angry birds och Angry birds seasons på App store. Så nu har jag en massa nya levels att leka med i helgen! Hej osocial!


Hjälp!

Hjälp mig! Var inne tidigare och kollade på övningstentan för den här delkursen och den är JÄTTESVÅR! Bläh, det blir att börja plugga i biblioteket direkt imorgon. Både innan och efter föreläsningen! Det verkar intressant med hermeneutik (texttolkning) och detska bli kul att tolka olika religiösa skrifter, men jösses, att komma ihåg vad Paulus skriver i 3 olika brev blir inte roligt att komma ihåg!



Ny delkurs

Idag börjar vi på delkurs 2 i kursen Religionsvetenskap. Vi ska bland annat använda Koranen och Bibeln som kurslitteratur. Kursen handlar om texttolkning. Jag tror att detta kommer bli sjukt intressant :D


Grey's Anatomy

Har snart plöjt igenom alla 7 säsongerna av Grey's Anatomy. På ungefär en och en halv månad. Det kräver ju skills på rätt hög nivå. Dock vet jag inte om man kan ha med det i CV:et??



Supersnygga Patrick Dempsey som spelar Derek Shepherd i GA. Bild från photobucket.


Gymmet

Imorgon slutar jag 12 så när jag har kommit hem ska jag försöka pallra mig iväg till gymmet. Det var ett tag sedan nu och jag känner att det snart börjar krypa i benen på mig.



Rätt gammal bild, måste föra över alla nya från mobilen


RSS 2.0