En inneboende känsla

Den senaste veckan har jag haft konstanta besök av ångest... Har haft lite krångel med CSN då jag saknar 1 poäng för att få ut studiemedel. Att jag dessutom har världens största tenta på måndag underlättar inte heller. Har sovit dåligt till och från i 3 veckor och drömmer ofta mardrömmar. Jag hoppas att när den nya terminen börjar så ska det bli lite bättre!


Never Shout Never - What is love?



Läsvärt!

Här hittar ni ännu ett fantastiskt inlägg skrivet av en av mina förebilder här i livet: Lady Dahmer! Den här gången pratar hon om att vara tjock och att älska sig själv!


1919

Idag fyller min fantastiska adoptivmormor 93! Hon har alltså funnits på denna jord sedan 1919. Hon är fortfarande pigg och tar en rask promenad med sin rullator varje dag. Så idag var jag, mammorna, moster, kusinerna och ena kusinens sambo där och firade med frallor, tårta och kaffe!



Min äldsta kusin Daniel, mormor Svea och moster Eva på Verona för ca 3 år sedan. Alla ser ungefär likadana ut fortfarande


Typiskt mig

Typiskt mig att klockan ett på natten sitta och läsa en massa bloggar med katastrofala inlägg om kvinnokroppen så att jag retar upp mig och inte kan sova. En bloggare kallade en tjej som kanske var halva min kroppsstorlek för tjock... Eh, hallå? Hur är hon det? Jag är en storlek 44/46 till 179cm och anser inte att jag är speciellt tjock, mullig däremot är jag verkligen! Så hur denna tjej kan vara tjock begriper jag inte! Nä, nu går jag och lägger mig!



9 månader sedan


Nytt år, nya bakslag, nya möjligheter!

Då sparkade vi igång det här året, med en regnig dag fylld med plugg! Ska försöka göra detta året så bra som möjligt, får se hur det går!



RSS 2.0