Both sides now

I've looked at love from both sides now
From give and take and still somehow
It's love's illusions, I recall
I really don't know love at all

Tears and fears and feeling proud
Say, "I love you" right out loud
Dreams and schemes and circus crowds
I've looked at life that way



Carly Rae Jepsen - Both sides now





Aj aj aj aj!!

Har gjort något tokigt med min högra fot under dagen. Den gör tokigt ont så fort jag rör på den, det gör ont inne i själva benet mitt på foten typ... Känns som en sträckning. Fast man kan inte sträcka benet så det måste vara något annat! Hoppas bara det släpper till imorgon..




Here we go

Livet rullar på ganska fort just nu. Sitter med terminens sista uppgift - en hemtenta om yttrandefrihet och sedan har jag sommarlov! Den 18 juni börjar jag jobba 95% på ett serviceboende och ska jobba i nästan exakt 2 månader. Har redan haft 2 stycken gå bredvid-dagar och har gått utbildningen i läkemedelsutdelning och förflyttningsteknik. Så att säga att jag har fullt upp just nu är ingen överdrift!



Riktigt gammal bild!


...och god efterrätt


God lunch


Rejält bra låt!!


Terminens sista skoldag

Nu är terminens sista skoldag avklarad. Bara en hemtenta och en liten inlämning kvar!

Men först stundar lunch i Haga med fina tjejjor!!!!


Suttit i solen och läst några timmar


Galet god efterrätt med rabarber


Min fina vita klänning


Varit ute & ätit med mamma


Årets första gubbar


Ny klänning från H&M


Firade slutet på terminen


Gå bredvid

Idag har jag haft mitt första "gå bredvid"-pass där jag ska jobba i sommar. Det var väldigt mycket att lära sig och ta in, men ser verkligen fram emot sommaren och att få jobba med dessa människor!

Just nu har jag dock en smällande huvudvärk så jag ska äta, duscha och sen sova en timme tror jag!



Urvriden

Min hjärna känns som en ordentligt urvriden disktrasa just nu. Om 8 dagar har jag min sista skoldag, sedan bara en hemtenta som ska in. Ser fram emot de där 2 veckorna då jag kan ligga på en filt på en gräsmatta och vila!



Afrikanska toner

Låter en av mina favoritskivor gå i bakgrunden samtidigt som jag pluggar. Soweto Gospel Choir live at the Nelson Mandela theatre.  Såg Soweto Gospel Choir live här i Halmstad för ett par år sedan och sedan dess har jag varit fast. De är så otroligt duktiga!


Räknar ner

Räknar ner tills terminen är över och jag får gå på sommarlov! Det bli 2 veckor ledigt, sedan jobba i 8 veckor och sen 2 veckor ledigt till innan höstterminen börjar.



Suck

Pust, suck, stånk och stön! Ungefär... Sitter och skriver min första opponering, finns det något tråkigare? "Sida 2, stycke 3 saknar fotnot. Sida 3, stycke 1 saknar fotnot.." Vill ut och sitta på en gräsmatta med kaffe och bra musik... Men det verkar inte hända idag inte!



Ikea

Suttit inne på Ikea.se och kollat en massa snygga möbler. Nu ska jag ju eventuellt bara hyra ett rum, men vill ha en ny byrå som jag kan ha tv/dvd på och så hittade jag en smart fåtölj, en bäddfåtölj, så att jag kan ha en kompis som sover över någon gång! Är så sugen på att flytta nu!


Trötter

Idag är jag riktigt trött! Sådär seg med en härlig molande huvudvärk och ingen motivation till att plugga. Försöker pigga upp mig med Nicki Minaj, Cher Lloyd och kaffe, men det går inte så bra!


Peppigt!

Sitter här och peppar upp mig själv. På tisdag ska jag kolla på ett rum i centrala Göteborg som jag antagligen ska hyra från och med i höst och på torsdag ska vi ha avslutningsfest hemma hos min klasskamrat Jonas för att fira att hebreiskan är över!

Jag är så galet sugen på att flytta upp till Göteborg nu. Kunna sitta i Slottsskogen med vänner, en grill och några öl. Promenera utmed kanalen, åka mycket spårvagn samtidigt som man lyssnar på Håkan Hellström. Leta upp alla mysiga små fik och affärer, träffa allt folk man pluggar med och kunna spendera timmar på Universitetsbiblioteket!


LÄNGTAR!

Så fort det är dags att åka upp till Göteborg igen efter sommaren ska jag gå in till Heidi Hay Tattoo och boka tid hos Heidi och tatuera mig! Har varit sugen ända sedan jag gjorde min första i september förra året, så nu i höst blir det dags igen. Ska tatuera in hela vänstra överarmen med körsbärsblommor tänkte jag. Som man ser i Heidis portfolio (länken ovan) är hon otroligt duktig och gör realistiska tatueringar så hon känns som det rätta valet!



Nicki Minaj & Chris Brown

Så bra låt!




Dagens musik!

Dagens musik består av min härliga sommarspellista. 



Så opeppigt!

Så opeppigt att sitta inne och skriva när solen skiner och det är blå himmel. Vill ut med min kamera, men det får tyvärr vänta tills jag är klar med den här interpretationen (typ uppsatsliknande). På söndag ska det bli supervarmt och fint så då tar jag med mig plugget ut!


Så konstigt!

Varje år mellan 2006 och 2011 har jag varit både konfirmand och konfirmandledare på ett sommarläger, och den här veckan (Kristi Himmelfärd) har vi haft vår introduktionsvecka. Det känns så konstigt att inte vara där med ett härligt ledargäng, 30 fantastiska konfirmander och en miljon knott!

Bilder från föregående år!










Pluggdag!

Finns ju roligare saker än att sitta hela dagen och skriva interpretation (typ tolkning och förklaring av en text, i detta fall en bibeltext). Ska sitta med detta fram till 18 eller 19, sen blir det god mat & filmen Wimbledon. Älskar Paul Bettany!


The Holiday

Avslutar en tråkig dag med filmen The Holiday. Älskar den, den är så mysig!


Tråkig onsdag

Idag är det tvättdags. Så ränner upp och ner i tvättstugan under ett par timmar mitt på dagen. Att det dessutom kommer regnskurar varje gång jag ska ut ur min trappuppgång och ner i den där tvättstugan finns gör ju det hela så mycket roligare. Och som om detta inte var nog så har jag väldigt mycket plugg att ta tag i idag. Så jag måste nog säga att det ska bli skönt när den här dagen är över!



Pigga upp-musik

Låter Jonas Brothers, One Direction, Glee Cast, Nicki Minaj, The Ark, Cher Lloyd & Hanson pigga upp min eftermiddag :-)


Ny klänning

Beställde en ny klänning från Ellos igår. En maxiklänning i orange/beige/vit =) Dessutom 40% rabatt så jag tyckte att 180:- var ett rimligt pris att betala =D Den skickas den 25 maj, hoppas att det går fort för den att komma fram så jag kan börja använda den så snart som möjligt!



Klänningen =D


Ut i solen

Ska strax ge mig ut i solen och få lite frisk luft så jag orkar plugga mer när jag kommer hem. mHar inte ens börjat på interpretationen och den ska vara klar om en vecka, och så ska jag hinna sätta mig in i Cecilias interpretation som jag ska opponera på nästa måndag... Hej stressig vecka!




Pluggmusik!


Trevlig lördagkväll!

Såg säsongsavslutningen av Vampire Diaries tidigare ikväll. Nu tittar jag på Den andra systern Boleyn & äter chokladpudding! Ganska perfekt måste jag säga


Trött som en gnu


Moments

Den här låten ger mig tårar i ögonen...



Världens godaste choklad!


Vad hände egentligen?

Vaknade klockan ett idag! 13:00!!!! Har inte hänt på LÄÄÄÄNGEEE! Så kan ju säga att det blir inte mycket gjort idag, bara kaffedrickande och musiklyssnande.



Oups!

Istället för att göra det jag borde göra (plugga) har jag lagt större delen av eftermiddagen på att leta efter låtar jag inte hört på Spotify och redigera gamla bilder!


Några av bilderna:





Only the horses

Så vansinnigt bra låt:

The Scissor Sisters - Only The Horses




Anställingsmöte

Imorse var jag på anställningsmöte inför sommarjobbet jag fick för någon vecka sedan. Kändes skönt att se anställningsavtalet, ska jobba 95% i nästan 2 månader! Har dessutom skrivit på diverse blanketter och fått massor av information om jobbet. Är så tacksam att jag fick det här jobbet! Ska bli så kul att få jobba med människor hela sommaren!



Kusin + sambo

Ska iväg till min kusin och hans sambo för fika nu. Malin (sambon) fyllde 25 för ett par veckor sedan så nu bjuder hon på födelsedagsfika. Var ett tag sedan jag träffade dem nu och har inte träffat deras katt som tydligen har lite problem med balansen, ska bli spännande!


Mycket färg idag!


Ny klänning från Indiska


Låten som har mitt hjärta för alltid!


Var är Fjant?

Hittade videon som Fredrik pratade om igår på tentaölen haha! Genialiskt!



Förmiddagens mellanmål


Dagens glädje!


Dagens bästa inköp. Ny bikini!


Dagens utstyrsel


Ska inte klaga!

Sol och 30 grader varmt på balkongen. Lite lättare att plugga när jag kan sola samtidigt haha!


RSS 2.0