Tentaplugg med förkylning

Som rubriken säger så tentapluggar jag med förkylning. Jag har tenta om 8 dagar och en liten katt som klöser mig i halsen och en duracellkanin som ränner runt i huvudet på mig. Superenkelt att koncentrera mig då.. Jo tjena!


Bra dag idag!

Idag är jag på toppenhumör. Jag lyssnar på sån där härligt uppåt musik och kan knappt sitta still. Kan iofs också vara en konsekvens av den gigantiska energidryck jag nyss drack haha^^ Inte ens det usla vädret kan förstöra min lilla lycko-tripp! Hoppas detta sitter i, men det gör det nog. Imorgon ska jag ju träffa fina tjejerna Linda & Viktoria :)



Känns som att den senaste veckan varit full av regnmoln, men nu lyckas solen ta sig igenom det tunga grå.


Lilla Lady, hey! Lilla lady

Daniel Adamrs-ray går på repeat i högtalarna samtidigt som jag försöker plugga historia och religion. Lite lagom smart att varva kanske, men men, skam den som ger sig!



Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

(utdra ur 1:a versen till Lilla Lady)


Ojski pojski

Har varit sjukt frånvarande här, det ar hänt mycket jobbiga grejer och min blogg är verkligen inte överst på prio-listan. Något positivt som har hänt är att jag inte behöver göra alla 3 omtentorna i Historia nästa vecka för att få studiemedel igen :D Nu blir det plugg hela dagen och ikväll antingen Grey's Anatomy eller Juno :D



Random bild från Tjeckien för sakens skull


Fixat

Fixat till frisyren igen! Bara 4 månader sen sist O.O Jag är sämst på att gå till frisören!



Bild tagen imorse


RSS 2.0