Valborg

Idag är det valborg och ikväll blir det fest!
Lovisa kommer ner från Falkenberg och Marielle och kanske Emma och även Linn hänger med ut :) Det kommer bli en nice kväll och jag är taggad till tusen :D

Slutar skolan 12 och efter det ska jag in till stan och shoppa lite :) Både nödvändiga saker och onödvändiga :)


hfdfh
Fina Marielle :) (Foto av mig)

Onsdag 28 april

Idag i skolan har jag hållit ett tal om avsked. Det gick bra.

Dessutom har jag skrivit ett prov som tydligen var betygsgrundande.

Nu är jag sanslöst trött och den enda anledningen till att jag är vaken är TRUE BLOOD!!!! Jag älskar den serien.


reyu
Bild på Alexander från photobucket.com


Torsdag 22 april

Torsdag. Ett till fem. Foto.

Jag vill hem och sova, eller iaf lägga mig framför tvn och götta mig. Men när jag kommer hem måste jag plugga, har en del grejer nästa vecka så har lite lätt panik över detta.


kåhlewn

Bilder från Berlin

Här kommer den osminkade sanningen: Mina oredigerade bilder från Berlin.


dryt
Dinosaurieskelett på naturhistoriska muséet.
gjhj
Människoskallar på naturhistoriska.
dyd
Utsikt från Berlinerdom-kupolen. (Jag fick nästan en panikångestattack av trapporna upp i kupolen. Jag har nämligen svårt för metalltrappor som är ditsatta i efterhand eftersom det känns som att de kommer lossna)
tr
Branderburger Tor


(Nu slutade bloggen samarbeta så fler bilder kommer en annan gång)


Bläh

Jag vill ha helg!

Har bestämt mig för att till sommaren när jag har tagit studenten och har lite mer pengar än vad jag har nu så ska jag köpa mig en iPhone 3GS :D Min mobil börjar nämligen gå sönder så måste skaffa en ny. Då kan man ju likaväl skaffa en av de bästa som finns.

Hemma

Landade på svensk mark i fredagsmorse men har knappt varit hemma i helgen för det var planeringshelg på Nissaström. Tänkte slänga upp lite bilder från Berlin nu framåt, just nu sitter jag dock i skolan och här har jag inga bilder.

I morgon ska jag in till stan och kolla upp iPhone och Telia Mobilsurf. Min mobil börjar gå sönder och jag tänker då investera i en rejäl mobil. iPhonen har ju fått bra kritik av dem jag har frågat så det blir en sån även fast den är dyr.

Påskafton

Påskafton = godis!

Hoppas att alla ska äta lika mycket godis som jag ska. Jag har ett påskägg som jag fick för en stund sedan och även lösgodis som jag köpte i torsdags. Ska nog äta det och kolla på någon film/ tvserie sen :D Nu ska jag ner i tvättstugan och sen ska jag & Linn ut och gå en liten sväng!

Puss!


turu
Jag idag + ett par ljusblå jeansleggins
(halsbandet är ett blått kristallhjärta som jag köpte i Prag när jag var där i oktober)


Samyang Ramen...

... har nog världens godaste cup-noodles!


Skärtorsdagen

Idag är det skärtorsdag vilket betyder att det är sista skoldagen innan lovet idag. Och snart åker jag till Berlin! Men innan jag ska till Berlin så ska jag på anställningsintervju, börjar redan att bli nervös men det går nog bra :)

Idag har jag bara en lektion (foto i 4 timmar) sen blir det hem och slappa lite. Ska försöka göra klart historia-läxan och kolla på tv =)


sggsdgd
Bilden är från förra veckan

RSS 2.0