Oj

Det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg, men har inte varit på humör för att skriva någonting, men nu är jag här igen! Imorgon blir det fest med klassen, förfest hemma hos Melina och sedan blir det nog The Corner. På lördag blir det IKEA för inhandling av datorbord och bokhylla (och diverse värmeljus).

Resten av eftermiddagen idag kommer ägnas åt fotolektion till klockan 5 och sedan blir det nog att läsa Dead as a doornail av Charlaine Harris.

jfgjfgjgf

Nörd-varning

Sitter på Internet med min mini-pc och använder den stationära till att spela The Sims 3 (samtidigt).

fdh
(Bild från skolans Mac-dator)


Torsdag eftermiddag

Idag har jag spelat tennis och haft fotolektion där vi har lärt oss om upphovsrätten. Jag har även bestämt mig för att delta i en bloggtävling. I den här tävlingen kan man vinna en goodie-bag för över 10 000kr. Intresserad? Klicka här för att komma till tävlingsinlägget!
Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljersexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor"
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orangegrön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask
dg

Tisdag

Idag är det tisdag och jag har multimedia-lektion just nu. Jag har precis laddat upp mitt webbgalleri på Internet så nu påstår min lärare att jag är jobbig för att han måste komma på en ny uppgift åt mig haha!

När jag kommer hem blir det plugg ända fram tills jag ska sova för jag har ett STORT prov imorgon i svensk språkhistoria. Yippie!


sdg

Good night sweetheart

Inatt sov jag i min nya säng för första gången och jösses vad skönt jag sov. Ville verkligen inte gå upp när klockan ringde så jag snoozade i nästan en halvtimme. Som tur är börjar jag inte förrän 11:40 imorgon så då kan jag sova ut lite.

Eftermiddagen kommer att spenderas med plugg då jag har ett massivt språkhistoria prov på onsdag förmiddag.


fgj


Oj oj oj

Imorgon är det lördag och då händer det en hel del i mitt liv. På förmiddagen blir det iväg till EM-möbler för att köpa en bäddmadrass till min nya säng. Efter det blir det bio, ska se Avatar en gång till för att den äger. Dessutom är ju Sam Worthington (manliga huvudrollen) sjukligt snygg :D Imorgon kväll blir det till att sortera, slänga och packa ihop allt som finns på mitt skrivbord för på söndag åker min loftsäng ut och min nya (min kusins gamla) 120x200 säng flyttar in. Den är underbar och mjuk så ska köpa en lite hårdare bäddmadrass imorgon.

Min säng och min fåtölj ska skänkas till en flyktingtjej som behövde nya möbler efter att deras lägenhet blivit drabbade av löss. Tur då att jag hade en gratis säng och en gratis fåtölj att ge bort :)

Vet ni förresten att genom att skicka LIV till 72 990 ¨så bidrar man med 50kr till Läkare Utan Gränser som just nu jobbar på Haiti med de överlevande från jordskalvet. Jag tyckte att det var ett enkelt sätt att hjälpa andra människor så jag skickade iväg två st sms.


kärlek
(Google är en toppen sida att hitta bilder på :D)
(Det är mr. Sam Worthington på bilden, ja)


Bilderna

Här kommer bilderna :)


l
gh
jhgjhgj
rrrr
hjijhhji
hj
jk
2
hhhhhhhh
jk

Torsdag eftermiddag

Nu på eftermiddagen har hela MP07F varit ute och fotat i kylan. Jag fotade nästan 400 bilder men ska gå igenom dem nu och rensa ut de som inte blev något bra. Tänkte visa upp några av dem i oredigerat tillstånd om en stund.




Torsdag igen

Idag är det torsdag igen. Jag går i skolan till klockan fem och hela den tiden kommer spenderas framför en datorskärm så om jag inte är hjärntvättad när jag kommer hem blir jag ganska så förvånad.

På söndag åker min gamla säng ut och den nya flyttar in. Det ska bli så himla skönt att slippa min loftsäng nu, jag är sjukt trött på den.


fdh
Min nya Johnny Cash tröja. Den är INTE bakvänd i verkligheten, det är kameran som spegelvänder alla bilder.

10 januari

Var och såg Avatar igår. Den var sanslöst bra, väldigt mycket bättre än vad jag trodde. Allt såg så verkligt ut. Hade det sett datorgjort ut hade jag nog inte köpt det lika mycket.

Idag blir det svenska-plugg för hela slanten. Imorgon är sista lovdagen - sorgligt!


fdh


7 januari

Idag är det torsdag och på tisdag börjar skolan igen. Nu är det snart deadline på projektarbetet och jag har faktiskt skrivit halva rapporten så jag känner mig ganska lugn. Det enda viktiga som är kvar är att sätta ihop fotoboken och beställa hem den :)



Ny säng

Jag ska få en ny säng! Iofs är den inte sprillans ny för den har varit min kusins innan han flyttade ihop med sin tjej Malin och då använder de hennes gamla säng. Men jag ska bli så glad att slippa loftsängen, jag är så himlans trött på den nu så hälften kunde vara nog. Iofs förlorar jag då mitt stora, praktiska skrivbord men jag tänker bara köpa ett litet datorbord och en ny datorstol och sen slänger jag in min stereo i min giganstiska bokhylla som tar upp nästan en femtedel av mitt lilla åtta kvadratmeters rum :)

fdyh
En pyttedel av mitt skrivbord syns i bakgrunden tillsammans med min datorskärm :)


1 januari 2010

Idag är det första januari tvåtusentio. Inatt dansade jag och Marielle till en massa bra musik och vi kom inte i säng förrän vid kvart i tre skulle jag tro. Jag är rätt seg och trött idag, men det får det vara värt. Vi tog lite bilder innan vi gick ut med min kamera så jag tänkte dela med mig av en del.


1211551645
haha
Vår favoritpose
hgj


Haha God fortsättning :D


RSS 2.0