Onsdag

Idag är det onsdag - ett steg närmare Berlin!

Idag så var det dags att redovisa våra projektarbeten för tvåorna, gick väldigt bra. Man behövde inte säga speciellt mycket utan det var mest att låta dem titta på det man gjort. Noelines och Josefines film var jättebra :) Själv hade jag nog inte klarat av att göra en egen 45-minuters film.

När jag kom hem från skolan så ringde det en kvinna som pratade Göteborgska. Först blev jag lite paff men när hon sa att jag var välkommen på jobbintervju på påskafton var det svårt att inte hoppa och skrika. Hoppas bara att man ror det här i hamn, man vet adrig vad som händer men jag ska hålla tummarna för jag vill så gärna ha ett jobb!


:D
Hotell Tylösand (bild från google)
Superfint hotell som ligger precis vid stranden och är jättelyxigt. Om jag får jobbet där så är det nog inom städ. Hoppas!


Tisdag 30/3-2010

Tisdag idag. På söndag åker jag till Berlin - åh vad jag längtar!

Nu lyssnar jag på Kanye West och redigerar bilder!

Kanye West - Hey Mama


255

Dj Baby J

Dj Baby J's blogg


Ledig fredag :D

Idag är det fredag (Jösses vad skönt!) Vår graf-lektion var inställd så hade tänkt sova lite längre än vanligt, men så blev inte fallet och vaknade klockan 8 av att min näsa var så täppt att jag inte kunde andas, (yeah yeah, ska ju till doktorn på måndag). Idag var jag och hämtade mitt praktik-omdöme på Göte Karlsson och JÖSSES vad jag saknar att vara där! Störtskönt folk ju, som tur var är jag välkommen in när jag vill. På måndag ska jag ta tag i mitt liv och börja söka jobb och anmäla mig till lite kurser på Halmstad Högskola. Nu dock så ska jag se om jag kan få tag på Linn ang bion ikväll.

dfhdhf
Bild från St Veitsdomen i Prag i oktober. Måste ta lite nya bilder =)


Torsdag igen

Torsdag igen och superväder. Sol och 15 plusgrader! Jag och Denisé har varit ute och fotat idag och självklart krånglar bildbajset när jag ska fixa över det till datorn. Dumt, men förhoppningsvis funkar det nu när Agneta hjälper mig. Puss


jhgjhgj
Bye bye winter! Hello spring!

Vår

Idag har det varit 13 grader varmt - våren är på väg!


Ork

Det har börjat hända en del förändringar i mitt liv som gör att jag inte har mycket energi och jag ständigt har nära till tårar känns det som. Ska prata, gråta och bita ihop igen innan jag på riktigt kan fokusera på saker!


yui
Prag, oktober 2009


21 mars 2010

Har varit utan internet sedan i torsdags så när det började fungera igen idag var jag snabb som tusan att logga in på Facebook. Har haft lite grov facebook-abstinens de senaste dagarna - borde nog fundera på facebook-rehab snart tror jag!!!!


facebook ruined my life


Ojsan

Längesedan min blogg fick njuta av en uppdatering nu. Men har haft praktik och varit sjuk så har helt enkelt inte haft någon vidare tid. Har praktik denna vecka med och sedan blir det skola i 2 veckor innan det är påsklov och då drar jag till Berlin!! Åh, vad jag längtar! Ska försöka hitta en snygg (eller ett par snygga???) partyklänningar idag.

Idag tog jag & Linn en promenad och en sväng in till stan och jag hittade ett par råsnygga skor att ha till studenten. Det är ett par vita kilklackar med nitar på, åh jag älskar dem!!!!pözs
I närheten av den här skylten finns ett glasscafé som vi ska försöka hitta den här vändan till Berlin, vi lyckades inte förra gången!


Won't you please mister

Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag i morgon och då är det äntligen dags för Tokio Hotel konserten!!!
Jag är supertaggad så jag tvivlar på att jag kommer kunna sova i natt alltså haha.

Jag har nästan precis haft lunchrast och då besökte jag solariet och solade i nästan en kvart så nu luktar jag solarie, det är en rätt speciell doft. Nu ska jag redigera bilder och lyssna på riktigt bra musik så som Johnny Cash, Elvis, Jerry Lee Lewis och The Baseballs :D


puss liebe
Mina älskade grabbar <3
(bild från photobucket)

Sha lalalala sha lalalalalalala

Onsdag idag. Säsongspremiär för Greys Anatomy och True Blood ikväll :)
Jag tänkte lägga upp lite bilder som jag tog i mitten på februari men inte har redigerat förrän idag.


s
dfh
jjjjjjj
bhj
hjkjk

Jag vet att bilderna är extremt redigerade men jag tycker att det kan vara snyggt ibland :)

jh
rt

Monday baby

Måndag återigen... Bara 4 dagar kvar till Tokio Hotel konserten i Göteborg :D Jag längtar järnet!


puss liebe
bild från photobucket


RSS 2.0