30 september

Linn hörde av sig innan och hon kunde tyvärr inte följa med till Berlin =( Men jag åker ändå, jag har varit i Berlin 3 gånger (om jag minns rätt) så jag hittar till vissa ställen. Sen har jag inte ont av att vara ensam så det blir lite skön avkoppling med julklappsinhandling :)Onsdag 29 september 2010

Idag MÅSTE jag plugga, men jag har lika mycket motivation som en valnöt. Ska ta en promenad bort till Maxi och köpa något gott att dricka och kanske typ chilinötter eller något? Jag behöver mutor för att orka plugga en hel dag, inte bra jag vet.Jag i lördags


Gårdagen

Jag låter en bild summera gårdagens party!25 september

Ikväll blire fest!


Bild från min födelsedag i torsdags =)


Blaha

Nu är dagen snart slut och jag tar min Ben & Jerry's Half Baked och kryper upp i soffan. Först ska jag kolla klart på Humanoid City Live och sedan ska jag kolla på Wanted med James McAvoy <3Finaste (bild från photobucket)


23 september 2010

Jippie, idag är det min födelsedag. Jag är ensam hemma, förkyld och har en massa plugg att ta mig igenom. Som tur är har jag ett paket Ben & Jerry's Half Baked i frysen.

Peace out!


redyt
Återigen får det bli en gammal bild - har inga nya :(


Resesugen!

Jag är så fruktansvärt resesugen. Om turen (och ekonomin) är på vår sida ska jag och min nära vän Linn besöka Berlin dagarna innan jul. Och om ekonomin inte ler välvilligt mot oss (kanske speciellt mot henne med tanke på att hon lever på studiebidrag som universitetsstuderande) så åker jag kanske dit ensam?

Jag har inte ont av att vara ensam och Berlin har jag varit i 3 gånger (om jag inte räknar med de 5 timmarna som jag spenderade där på väg hem från Prag). Så det blir nog inget större problem (får vi hoppas, haha!)


ghf
Linn
tr
Berlin
hj
Berlin
gjh
Jag i Berlin (på den här bilden håller jag på att återhämta mig. Jag lider av fruktansvärd trappfobi och trapporna upp till taket på kyrkan fick mig nästan att börja gråta)
ghj
Berlin
fu
Reichstag i Berlin (vi skulle upp i kupolen)
gfj
Som tur var fanns där inga trappor i kupolen, utan en bred stengång med räcken som man gick upp för.

Potsdamer Platz (Ett av mina favoritställen i Berlin. Här finns ett mysigt Starbucks och varuhuset Arkaden)


End of the week

Söndag eftermiddag och jag är nyss hemkommen från jobbet. Skulle slutat 4 idag men kunde gå en timme tidigare och tur det för jag är helt slut. Så nu väntar en lång, varm dusch och sedan en bekväm kväll i soffan med en bok och kanske en film?hgj
Måste erkänna att jag saknar mitt långa hår och mina ögonbryn (råkade noppa bort för mycket så nu är de jättesmala).


Frukost och föreläsning...

.. är vad jag sysslar med just nu och vad som väntar mig denna soliga torsdag!


yui
Ungefär såhär skiner solen idag, fast på Halmstad och inte på Prag (bilden)


Bläh

Usch, idag har jag pluggat antiken på engelska i 6h. Inte det roligaste som finns. Men imorgon ska jag träffa Sofia, det ska bli supertrevligt. Dessutom fyller min Karin år så jag ska fixa lite inför kvällen.

God natt


Tygkassa för miljön

Har precis beställt hem en tygkasse från den här sidan. För varje beställd tygkassa planterar dem ett nytt träd, plus att kassarna är både ekologiska och Fairtrade. Superbra för sådana som jag som gillar att tänka på miljön. Dessutom kostar dem bara 150 :- /st inkl. frakt :D


Den här dimper ner i brevlådan i veckan :D


Längtar till den 9 september

Någon mer än jag som längtar?Studera mera!

Sitter för tillfället och studerar Källkritik! Ganska intressant och jättenödvändigt när man ska läsa Historia på Högskolenivå. Vi hade vår första föreläsning idag och det var jätteintressant och kul :D Jag ser verkligen fram emot den här terminen! När vår föreläsning på 1,5 timmar var slut ville jag att den skulle fortsätta. Jag brukar inte vara speciellt förtjust i att plugga, men detta känns helt annorlunda och nytt. Hoppas att terminen blir minst lika rolig som den här veckan har varit!


dfhfdh
Hösten är här :D


RSS 2.0