Memoirs of a geisha

För ett par dagar sedan såg jag En geishas memoarer igen och jag hade glömt hur fantastisk den filmen är! Helt underbar!


Slight obsession

Fått lite fnatt på Underworld-filmerna! Lucian, varulven, har blivit en favorit. Jag har ALDRIG tyckt att Michael Sheen som spelar honom är attraktiv på något sätt. Men som hämndlysten varulv är han ganska sexig!


gu
Michael Sheen som Lucian i Underworld: Rise of Lycans!
(Bild från Google)


Pluggpanik!

Känns som att omtentan kommer gå åt pipsvängen fastän jag pluggar som en idiot! Jag blir knäpp!!!


dy
Random bild från Prag okt-09


Pluggis

Plugg plugg plugg! Omtenta på lördag så idag ska jag umgås flitigt med mina historieböcker!


Lördag

Jobbat idag så nu är jag ganska mör i kroppen. Ska fixa mat och sen mysa framför teven resten av kvällen/natten hihi :)

dry
Min fina ljuslykta som jag har fått av Sofia :D


African!

I lördags var jag på en konsert med Zifa (en kille med svenska föräldrar som är uppvuxen i Kongo [Afrika för er som inte vet det] och som gör helt underbar musik) och sedan dess har jag bara lyssnat på afrikansk musik. Utöver Zifa lyssnar jag även på Umoja, Soweto Gospel Choir och African Children's Choir. Så om ni vill lyssna på lite själsvärmande musik i höstmörkret så kolla upp ovanstående på Spotify.


df
Mikael "Zifa" Eriksson. Zifa är hans afrikanska namn som han fick av invånarna i byn i Kongo där han har växt upp.


Homo

Jag började för ett par veckor sedan läsa Dennis Maglic's blogg och jag måste bara få säga att han skriver på ett väldigt lätt och "luftigt" sätt. Om man nu kan skriva på ett luftigt sätt? Dessutom är han öppet homosexuell, vilket är fruktansvärt synd för den killen är SNYGG! Med stora bokstäver ja! Jag får byta kön och bli en homosexuell kille så att man iaf har en chans? Iaf, kolla in hans blogg vettja :DS-s-s-s-s-s-snape!

På onsdag ska jag och Lovisa se Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 på bio :D Vi bokade biljetterna igår. Ska få se mina favoriter Ron, Snape och Voldy-Voldemort igen :DViva Italia

Idag har jag och Lovisa bokat får resa inför sommaren. Det blir en vecka i Rom i slutet av juli. We're gonna burn like vampires in the sun!


j
Hoppas att vi slipper sådana här på hotellrummet xD Man vet aldrig med 1 stjärniga hotell XD


TS

Taylor Swift's nya skiva Speak Now är verkligen fantastisk!
Lyssna på den om ni får möjlighet!


19 år sedan

För 19 år sedan idag döptes jag. Crazy! Tiden går fort!


Åh!

Den 22 november kommer My Chemical Romances nya album! Ska lätt önska mig det i julklapp hihi!


Musikvideon till deras nya singel Na Na Na


Scen på riktigt

Den här händelsen finns med i filmen Invictus. Nelson Mandela är en sån söt gubbe =) Han värmer verkligen hjärtat!Jag älskar Sydafrikas nationalsång. Den är så vacker!


Invictus

Igår såg jag filmen Invictus med Morgan Freeman och Matt Damon! Alla som vet vem Nelson Mandela är borde se den här filmen. (Och ni som inte vet vem han är borde också se den!) Underbar film, tyckte jag iaf. Jag älskar Morgan Freeman, han är fantastisk!


gf
Den riktiga Nelson Mandela. Bild från Google.


RSS 2.0