Julklappar

Är det bara jag som är galen och börjat köpa julklappar? Och ännu värre, jag är nästan klar!


jul2008
Under vår gran 2008


Lägenhetssökande

Är varje dag inne och letar efter lediga lägenheter i Göteborgsområdet. Om jag kommer in på Göteborgs universitet till våren så vill jag kunna flytta dit så fort som möjligt. Dessutom kommer jag då ha nära till Linn igen :D Hon flyttade till Göteborg den 1 september i år och det suger att ha 14 mil mellan oss.


y
Min fina (supertrötta) plupp!


Höst :(

Nu är det sådan där grå, regnig höst och som vanligt får detta väder mig att tappa lusten till allt. Jag orkar inte jobba, inte plugga, orkar knappt med mig själv. Tur då att jag har världens bästa vänner som lyser upp höstmörkret!


ytuytu


Hmm...

Såg att man kan tidsinställa inlägg på blogg.se numera... Så detta inlägget blir ett test-tidsinställt-inlägg haha! Ställer in tiden på 2h efter att jag skrivit detta, alltså kvart över åtta :)
Bild från för en vecka sedan irade min kusins 18-års dag. Hårbollen nere i hörnet heter Rino och är min kusins hund :)


Yuk!

Seminarium på tisdag... Inte speciellt roligt faktiskt. Känner motviljan bubbla upp som frätande syra men jag vet att det måste göras för att klara kursen. Jag kommer nog aldrig helt komma över min motvilja att prata inför andra, att dela med mig av mina åsikter för man vet aldrig vad man får för reaktion.


syredy
På väg till högskolan för exakt en vecka sedan!


Oj oj oj...

Kom hem från Stockholm i förrgår och måste säga att jag måste ta det lugnt med shoppandet nu på ett bra tag!


Jag i bilen på väg hem i söndags. Ny t-shirt från New Yorker och ny kofta från H&M!


Puuuh!

Hade min första tenta i förmiddags och när jag efter 95 minuter lämnade in den och gick därifrån kändes det jävligt bra! Vi får bara hoppas att det har gått lika bra som det kändes! Resten av dagen spenderade jag med Kick-Ass, långpromenad och datorhäng. Imorgon ska jag rensa lite i min garderob. Har FÖR mycket kläder!Så mysig

Så underbart mysig låt

Sophie Zelmani - Always you


Oj oj

Klockan är tio i nio och jag måste packa min resväska inför helgens läger och så måste jag skriva ner anteckningar på min laptop så att jag kan plugga inför tentan som är på måndag. Blöh, det blir mycket kaffe ikväll helt enkelt!Ny frisyr & ny telefon


Så bäst!

Jag vet att detta är ett gammalt klipp, men de är ju så jäkla sköna!Ny brun skinnjacka

Nästa vecka ska jag investera i en ny skinnjacka, en brun. Har redan en svart men vill ha en brun också. Det blir nog en av Kenza's jackor och i så fall den på bilden nedanför. Bilden är hämtad på Jofama's hemsida.1 oktober

Måste verkligen kolla upp (och lära mig) mobilbloggning :) Ska jag köpa ny telefon lär jag blogga från den oftare än från datorn =)


RSS 2.0