Måndag "morgon"

Klockan må vara halv sex på kvällen men för ig är det fortfarande morgon, jag vaknade tio i fem och trodde att klockan gick fel, men icke sa nicke. Så jag har sovit 13,5h inatt.

Balen var som sagt igår och det var lyckat. Efterfesten var mindre lyckad så jag drog hem vid kvart i 2 :)


moi und dress
Jag innan balen igår


Vad är väl en bal på slottet?

Om 50 minuter ska jag vara hos frisören och få min frisyr fixad inför kvällens studentbal. Jag har precis målat tånaglarna i en färg som kallas "Pearly Brandy"... Den är typ metallic brun. Nu äter jag mat och halv stressar.

Men det blir nog bra :D


:D
Marielle - min snygga bästis och baldejt


Lördagkväll

Lördag kväll. Har jobbat två dagar i rad och på måndag sätts betygen. Det börjar kännas att slutet är nära. 13 dagar kvar till studenten och om 24h är det studentbal.

Jag är taggad till tusen! Det ska bli så himla kul!

Nej, nu ska jag skriva klart min sista inlämningsuppgift (och lyssna på Tokio Hotel & Cinema Bizarre) och sen kan jag chilla i 2 veckor.


turu
Snart student :)


Tisdag eftermiddag

Tisdag.

Skriver ut mina självporträtt. Dem är mörka och brusiga - just how I like it!

Senare idag så ska jag börja kladda på min psykologifördjupning, vi får väl se hur det går.

Peace out!


kåhlewn

Monday evening

Måndag idag. I helgen jobbade jag för första gången och det gick bättre än väntat, visst har jag inte fått in tekniken riktigt än och jag är fortfarande långsammare än en sköldpadda. Men jag lär mig hela tiden så det kommer snart :)

På söndag är det dags för studentbalen. Herregud att tiden går så snabbt! Provade min klänning idag och den passade så nu är jag taggad till tusen inför söndagens festligheter. Som tur är har vi inga lektioner på måndagen så jag kan dansa hela natten och sen gå hem och sova. Tror inte att jag ska till skolan och skrika, men vi får väl se hur det blir.

Nej, nu ska jag sova. Har träningsvärk i kroppen efter gårdagens arbete. Avresedagar är inte att leka med kan jag säga.

God natt!


cb
Mina nya älsklingar - Cinema Bizarre! (bild från photobucket)


Den långa vägen ut ur helvetet

Har nu påbörjat Marilyn Mansons självbiografi "Den långa vägen ut ur helvetet"...
Får se hur det här går haha!


srtg
Marilyn Manson (bild från photobucket)


Friday I'm in love

Äntligen fredag!

I morgon börjar jag jobba på Hotel Tylösand. Jag ska städa :) Kanske inte det jag vill jobba med i framtiden men det är ett jobb och de jag har träffat där än så länga är trevliga så det ska nog gå bra :D Jag är lite nervös och pirrig, men det kanske inte är så konstigt eftersom detta är mitt första riktiga jobb?


yay
Bild från maj 2008 vid Ön (Skedala).

Vad är det för en dag? Jo, det är torsdag igen!

Oj oj, har inte uppdaterat min egen blogg på exakt två veckor! Herrejösses!

Hela förra veckan var jag iofs på Nissaström så det är väl ändå ok. Jag har även skrivit i årets Nissaströmsblogg. Där står en hel del om det som händer på ett konfirmandläger med 53 personer.

Nu har jag iaf fotolektion och vi förbereder för vår slututställning på 035-huset! Jag hade dessutom tänkt fixa med min fördjupningsuppgift men photoshop kraschar bara hela tiden.

:D
En av bilderna som ska vara med i mitt fördjupningsarbete!

Torsdag igen

Nu är det torsdag igen. Jag slutar om en timme och nu sitter jag och fikar. Ikväll kommer mamma och gör pannkakor, umgås och kollar på Criminal Minds - Me like! Ikväll är det även Vampire Diaries :D Damon Salvatore är SNYGG! (Ja, fjortismoment här, men jag bryr mig inte)!!!oppoopoppopo

3 maj 2010

Idag är det tredje maj :)
Valborg var lyckad =) Tur det för de senaste två dagarna har sugit åsna!

Jag tänker inte tömma mitt hjärta i min blogg, riktigt så attention-whore är jag inte. Men jag kan säga att livet suger! Det suger hårt just nu! Idag satt jag och bölade en kvart på köksgolvet. Får se om jag slår det rekordet imorgon.

Ciao!


std
Supersnyggingen Ian Somerhalder piggar upp lite (bild från photobucket)


RSS 2.0