I got the wrold on it's knees

Idag är det torsdagen den 25 februari 2010 och jag har varit inne på bokrean. Karin köpte tre böcker till mig, alla biografier. Den första handlar om en pojke som överlevde Auschwitz och som sedan flyttade till USA och nu är en internationellt käns domare. Den andra boken handlar om en nazist under andra världskriget och hur har som 11-åring anslöt sig till Hitler-jugend. Den sista boken är Barack Obama's bok Min far hade en dröm. Det ska bli spännande att läsa alla tre böckerna men först ska jag läsa ut Sookie Stackhouse-serien.

Nu ska jag snart gå och lägga mig för i morgon ska jag upp hyfsat tidigt och på eftermiddagen kommer Ellen och på kvällen ska jag, Ellen och Marielle ut. Emma skulle tydligen inte med.


sfhgfdhg


Tell me tell me watchasay

Det är sjukt mycket snö ute och typ 7 minusgrader och det känns som om någon har drämt till mig i huvudet med en tegelsten. Ska burra upp mig i sängen med min superkudde och min filt och läsa Definitely Dead av Charlaine Harris (bokserien om Sookie Stackhouse som har inspirerat tv-serien True Blood). En stor mugg blåbärsté hade inte heller suttit helt fel. Hehe, nej nu får det vara nog med läskande. Nu tar jag strax min bok och försvinner in i den mystiska världen runt Bon Temps.


snoww
Utsikt från ytterdörren

snoo
Utsikt från balkongen (man ser min skola i mitten)


baby we were born to run

Melina spelar massvis med bra gammal rock bredvid mig och detta ökar humöret ofantligt. När jag tvättade händerna innan och kollade mig i spegeln så såg jag att jag hade några riktigt blonda slingor i min lugg. Wierd much?? jaja, jag satsar ju på att bli så ljus som möjligt till studentbalen, men jag har inte sett dessa blonda slingor innan.

ghfghgfhghg
Tog den här bilden förra torsdagen när jag gick längs med Nissan

Oh beautiful sunday

Söndag idag. 5,5h sömn. Pigg much? Ehrm, no!

Ska iväg till sömmerskan strax så ska borsta mina tänder och hoppa i mina leggings strax. Idag blir det pluggipluggplugg för hela slanten.Afterlife

Wow...


Var och tränade livräddning på badhuset i förmiddags och sen hann vi också springa runt och leka lite (åka vattenrutschkanor, virvelvinden och sitta i bubbelpool). På väg tillbaka till skolan frös mitt blöta hår till is, läskig upplevelse eftersom jag har hört om människor som brutit av sitt hår när det frusit till is. Nu är jag helt utmattad i hela kroppen. Det blir till att parkera arslet framför tv:n när skolan är slut klockan 5.

Walk. Eat. Talk.

Idag känner jag mig lite som en zombie. Tror att det beror på alldeles för lite sömn inatt, ca 5,5h. Det känns som att mina tankar har blivit en grå dimma och mina mest primitiva instinkter bara finns kvar som gå, sitt, äta, sova, prata. Men inte tänka. Rätt skönt faktiskt.


sfg
Jag idag :)

Väska

Idag var jag och Sofia på stan och käkade Thai-buffé. Efter att Sofia klivit på bussen hem till Laholm gick jag runt i diverse affärer för att hitta en baddräkt eller ett badlinne, hittade ett på Lindex för 99kr. Får duga. Hittade även en väska på Monki för 37,50. Jag älskar väskor haha :D Om en timme är det dags för So You Think You Can Dance. Snoop Dogg ska uppträda, hur ska detta gå?


Hmpf

Jag som bestämt mig för att lägga mig tidigt ikväll och nu är klockan halv elva snart. Som tur är börjar jag inte förrän tio i tio imorgon så jag kan sova typ 1,5 timmar längre än vanligt.


fdyh


Bloggar

Ibland är det fruktansvärt skönt att läsa en blogg och krypa in i en annan människas liv ett litet tag för att inte behöva tänka på sitt eget. Mina två favoritbloggar är Spiderchick och Kenza. Foki och Blondinbella är två andra bra bloggar, men ibland kan Blondinbella kännas lite för vuxen för mig och Foki lite för sockersöt. Kenza skriver däremot ofta med lite humor och Spiderchick skriver ALLTID med humor och mycket självdistans. Det är två saker som jag värdesätter i en blogg eftersom en blog ska vara rolig att läsa. Stina-Lee har också en fantastisk blogg, men hon skriver inte lika ofta sen hon fick barn vilket är väldigt synd.Frippa

Idag var jag hos frisören (Jag går på salong Ma-donna i Halmstad.) Så nu är det superdupermörkbruna håret blekt till en ljusare brun och jag har även fått kunskapen om att göra snygga lockar med hjälp av en plattång :) Klockan är numera 22 och jag ska typ gå och lägga mig nu, är sanslöst trött.


Tisdag 2/2

Efter en fullspäckad helg med utgång, IKEA-besök, hopskruvning av möbler och släktkalas blir det en ganska lugn vecka. På fredag blir det dock frisören för blekning av hela håret. Det blir trevligt. Nästa vecka ska jag ringa sömmerskan och beställa tid så att hon kan sy in min klänning som jag ska ha på balen.

RSS 2.0