Gott nytt år!

Nästa inlägg jag postar kommer jag att posta nästa år. Det är mysko att ett år redan har gått! Men men, ikväll blir det fest för hela slanten och jag är taggad till tusen!



fgj
Lösögonfransar är ett jäkla pill, men när de väl sitter blir det rätt snyggt =)


Angel

Himlen har fått en ängel.
James Sullivan.

rest in peace my friend <3
Hittade den här underbart fina bilden på bandets facebook-sida


28 december

Ända sedan julafton blev juldagen har min produktionsnivå varit lika med noll. Det enda nyttiga jag har gjort var att gå ut med soporna. Idag tog det dock en vändning. Jag träffade Ellen i stan och åt, shoppade och åt lite mera. Sedan träffade jag Marielle och gick en promenad på de hala trottoarerna. Så mitt liv har tagit en hälsosam vändning, men imorgon tänkte jag bo framför tv:n. Hyrde ett par filmer igår och jag fick hela första säsongen av Prison Break i julklapp (den enda säsongen jag inte sett). Dessutom spelade jag in Narnia igår så jag har att göra imorgon. Kanske lyckas släpa mitt arsle utanför dörren och motionera lite, men bara kanske! Måste ju ladda batterierna inför nyårsafton :)


nh
I år hade vi en väldigt liten julgran så ungefär 2/3 syns på bilden :)


Da'n före doppareda'n

Idag har jag träffat min bff Marielle. Vi lunchade, promenerade, snackade i ett kör och hann även med en promenad. Vi bytte även julklappar och fick nyss ett sms där hon skrev att hon satt och tittade på julklapparna från mig och försökte lista ut vad det var :) Lycka till säger jag bara :)

Kommer inte skriva något imorgon och kanske inte på juldan, så God Jul!

FG
Love you <3


Låt stelna på sval plats

Imorgon ska jag hem till Linn och göra knäck :)
Tar även med mig Hairspray så att vi har något att titta på medan knäcken svalnar.
Nu är det bara 3 dagar kvar till julafton och tack vare snön och kylan så känns det verkligen som juletid nu:)


ghf
Linn i maj 2008


4 dagar

4 dagar kvar till julafton och jag har så smått börjat ladda upp mentalt för detta högtidsfirande med släkten. Igår var vi hos Tore som fyllde 50 bast och åt supergod mat så man blev tjock haha :)

Idag ska jag prova min balklänning igen för att se så att den passar och jag inte behöver gå på diet eller något sådant fram till februari då den ska sys in.


yuhjhj


Muhahaha

Idag jhar jag varit duktig :D Har på 5 timmar både lyckats ta en långpromenad och städa mitt rum (dammning, dammsugning och golvtork inkl). Har nu duschat för ska om ett par timmar iväg på 50-års partay i stora staden Oskarström ;)


<3
Min drömbil fångade jag på bild i Berlin i våras
[Lambourghini]


Mumma

Här är en bra låt. Man måste dock ha Spotify för att kunna lyssna:

Eddy Grant - Gimme hope Jo'anna

Vi hde julavslutning idag och Mariette spelade för oss :D
Det var väldans trevligt om jag får säga det själv för hon är otroligt duktig!


4


Objektiv på livet

Har nu fått låna ett Nikon telezoom 70-300 mm att ha hemma och leka med över lovet. Det ska bli fett nice, speciellt om det finns fina istappar som man kan fota :)


dg
Oh yeah!

Taxin

Jag älskar ett band som heter The Cab. Tänkte dela med mig av mina favoritlåtar med dem, alla låtarna är live (förutom Disturbia) därför kan kvalitén vara lite sisådär :)


Zzzzz
Bounce
Disturbia
One of those nights
I'll run


8 dagar

8 dagar kvar till julafton och inatt snöade det något otroligt :)
Jag hoppas stenhårt på snö till julafton!

fg
fhg
tdy


talangfull

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Har precis skrivit en sammanfattning om en språkartikel som vi hade i svenskaläxa till imorgon. Talangfulla lilla jag lyckades själcklart rita ett stort, blått streck i bläck över hela vänstra underarmen.

Det snöade här i Halmstad både igår och halva dagen idag. Andra halvan har det regnat.



hj
Fick precis reda på att Karins chef sa ja till ledighet under mitt påsklov, så det blir en Berlinresa även i år. Jag längtar redan och resan är inte ens beställd.


Sömn och tårta på en dag

Nu har vi fotolektion återigen. Vi kollade på en film om Josef Sudek och då satt jag och somnade. Sen åt vi tårta för att Bosse fyller år idag. På fredag är det julavslutning.


y

Tack

Tack för att du placerar ett leende på mina läppar när jag behöver det som mest :)


Köttiga bollar

Ikväll har jag lagat mina första köttbullar någonsing. Vi har gjort 40st köttbullar och jag tror att jag rullade typ 25st av dem. Jag har alltid trott att det är svårt att göra köttbullar, men det var ju skitlätt :)


fg
Karins supergoda köttbullar julen 2008


You were always on my mind

Jag älskar Willie Nelsons tolkning av Always on my mind, det är en tvättäkta kärlekslåt!

Och Eric vann Idol 2009 . jag började nästan att lipa när han sjöng efter vinsten.

Alex Meraz som spelar Paul i New Moon får gärna flytta till Halmstad :)


fdh
Bild från när Bella har klappat till Paul


All by myself

Slänger i mig en Risifrutti Original nu och pyser sedan iväg och ser New Moon. Vi fick en biobiljett som tack för att vi var med på Idol-mässan för ett par veckor sedan. Ska jag verkligen gå på bio alldeles själv? Ja, till skillnad från många människor har jag inget emot att vara själv. Dessutom är det rätt svårt att prata när man är på bio ;)

Workshopen gick bra idag. Gjorde inte så mycket, men träffade på Max och Petter, alltid trevligt ju ;)


Workshop

Idag är det workshop på Sturegymnasiets medialinje. Jag har inte den blekaste aning om vad vi ska göra, men det löser sig nog i slutändan.


er
Bild från Prag, oktober 2009 [extremt redigerad]

Made in Sweden

Idag är jag på myshumör av någon anledning. jag känner för en stor mugg té, tända ljus, rökelse och underbar musik. Håkan Hellström, Joakim Thåström och Melissa Horn låter som ganska bra val i mina öron. Svensk mysmusik på hög nivå :)


gh

Bläh

Mår som en överkörd katt.


Urgh!

Idag har jag somnat på 2/3 lektioner. Jag tror jag måste gå till doktorn och kolla ifall jag har vitaminbrist eller något sådant. Dock måste jag erkänna att när jag somnade under filmen på historian så sov jag faktiskt ganska gott :)


df
3 år gammal bild från färjan mellan Sverige och Polen


Nyvaken

Blev ingen utgång igår. Vid halv tolv, efter att ha sett en 2h lång film var vi sådär lagom peppa på att gå ut och roa oss. Däremot har vi bestämt att vi ska ut tillsammans på nyårsafton. Nu ska jag äta något. Buh-bye



P.S. New Moon ÄGDE igår. Både Jacob och Jasper var sjuuukt snygga :D <3


:)
[Bild från filmen]


Nätkamera

Tror jag ska införskaffa en webbcam.


Planer

Först skulle det bara bli bio ikväll, men nu verkar det som att det kanske blir utgång efteråt :)
Trevligt, är faktiskt sugen på en Sex on the beach.

Var i stan idag och köpte de två sista julklapparna så nu har jag köpt till alla. Köpte även ett rött läppstift till mig själv :)


sdfr
Sex on the beach a la Harley's i Prag

fdhg
Ready to rumble


Girl I'm gonna make you sweat

Har varit uppe sedan klockan 9, jag är lite stolt över mig själv. Ska kleta på lite smink hade jag tänkt mig och sedan blir det in till stan. Varför är det alltid så att innan jul är man extra mycket i stan? Sen ikväll blir det middag och New Moon med Marielle.


tfu
Marielle :)


21:18

Klockan är snart halvtio och jag är nyduschad och mysig haha. Ska fixa lite glass, lyssna på lite bra musik och läsa lite bloggar hade jag tänkt. Ska försöka komma i säng innan tolv i alla fall.


hgj


4 december

20 dagar kvar till julafton!!! Whoopeee :D
Och jag blir mer och mer kär i Spotify för varje dag som går. Hittar en massa bra band som jag kanske inte hade börjat lyssnat på om jag inte hittat dem på Spotify. Några av dessa band är Attack! Attack! och Four Year Strong.

Imorgon ska jag in till stan och köpa de sista julklapparna. Funderar på att köpa ett läppstift i lite röd ton, kan vara snyggt till bara lite mascara och det hade definitivt passat till min klänning som jag köpte på Shock under höstlovet.


sr
Den här klänningen köpte jag på Shock i Göteborg. [bild från hemsidan]


Iiiiiihhh

Om 20 minuter är det Criminal Minds :D Det är nog en av världens bästa TV-serier, hihi! Har ni inte sett den så rekommenderar jag att ni gör det. Det är oberoende avsnitt så man missar inte så mycket om man inte har följt det. Det går torsdagar kl 21 på femman.


Konsert!!!

Om 3 månader och 2 dagar ska jag på Tokio Hotel konsert i Göteborg :D Jag är så peppad. Inte bara var det längesedan jag var på konsert, jag ska se TOKIO HOTEL!!! Okej, någon annan som tycker att jag har konstigt blandad musiksmak?



:D <3
Okay, I'm f*cking excited?!


New Moon

Igår kväll köpte jag 2st biobiljetter till lördagens sena visning av New Moon. Jag och Marielle ska gå och se den tillsammans och jag är sjukt peppad. Jag har velat se den enda sedan jag läste ut boken för snart ett år sedan. Ska bli så spännande att se alla vargarna, specieltl Paul. ar dock glömt om Seth dyker upp i andra eller tredje boken, han är en av mina faoritvargar.

Jaja, nu ska jag avsluta dagens arbete. Vi hörs!


x)
Mike, Bella & Jacob [bioscenen. Jag längtar till lördag nu]


Projektarbete?

Idag är det torsdag och jag har bestämt mig för att lägga ner typ 2 timmar på mitt projektarbete idag. Har fixat mig lite passionsfruktsté och lyssnar på Hellström och Thåström så det ska nog gå ganska så bra. Ikväll är det Criminal Minds och sen ska jag nog kolla på Pirates of the Carribean, bara för att :) Det kommer ju en 4:e Pirates-film 2011 tror jag (eller om det var 2013, men det verkar rätt osannolikt). Tyvärr ska inte Orlando och Keira vara med i den, men Johnny ska vara med så det blir ju lätt värt att se den. Tror att den kommer heta Pirates of the Carribean - Strange Tides eller något sådant.


sd
Captain Jack [bild från första filmen]


Midnatt

Återigen har klockan passerat midnatt och jag sitter fortfarande uppe. Kanske inte var så bra att dricka svart té med socker innan?

Lyssnar iaf på Thåström och Hellström, så underbara sångröster så det finns nästan inte. Hoppas på fint väder imorgon så jag kan sticka ut och fota lite, känner att min kreativa ådra har vaknat till liv efter en 2 månader lång skönhetssömn. Ska kolla med Bosse om jag kan få låna hem ett makroobjektiv under lovet så jag kan ta lite skojiga bilder :)


fg
Inte jättebra att vara småhyper klockan kvart över tolv på natten?
[oredigerad bild]


Vinterbilder

Här är några av bilderna jag tog tidigare idag

df

hgf

df

df

j

u

ssss

fff

Bilderna är helt oredigerade


Fotograf

Har varit ute och fotat lite vinterbilder idag :)
Har även hämtat ut mitt paket på Posten så nu är nästan alla julklappar inköpta och inslagna. Det är bara till min ena moster och till Karins mamma som jag måste köpa nu, alla andra är fixade.



df
Julklapp till en kompis


2 december

God morgon!
Vaknade till strålande solsken, klarblå himmel och -4! Härligt vinterväder ju. Ska ta min kamera och knalla ut genom dörren och fota lite hade jag tänkt. Har inte fotat sedan jag var i Tjeckien och det var två månader sedan. Kom att tänka på att det är typ 2 och ett halvt år sedan jag och Edita var och såg AFI live i Stockholm. Jag hade inte hört dem så mycket innan dess, men efter konserten var jag fast. Deras nya album Crash Love är nog deras bästa hitills.


sdf
Tog den här bilden från färjan mellan Malmö och Tyskland sent på kvällen den 2 oktober


Ny dag!

Okej, så jag kom inte i säng som jag hade hoppats. Klockan är nu efter midnatt och jag tänkte tipsa om en massa bra band som man nog kommer gilla ifall man gillar All Time Low, Metro Station och liknande:
1, The Cab (f*cking fab... Jag är störtförälskad<3)
2, Hey Monday (Typ Paramore-style... Också helt fab <3)
3, VersaEmerge (Skitbra! ÄÄÄÄLSKAAA<3)
4, Cobra Starship (Metro Station VS. Panic! At the disco + lite Jeffree Star typ??? Helt stört underbara iaf. Deras texter och melodier går rätt in i hjärtat)


Risken är med mina FABULOUS<3 att jag låter som ett hyperaktivt fjortisfan, men den risken tar jag!


Passerat 22

Nu är klockan efter tio på kvällen och jag funderar stark på att gå och lägga mig. Har börjat känna mig lagom oseriös och det har sakta, men säkert börjat gå ut över facebook. Haha, inte bra alls om jag får säga det själv. Avslutar kvällen med en bild på väldigt snygga Trace Cyrus från Metro Station.



<3
Bilden har jag snott från Trace's egna Myspace-sida :)


Första december

Åh, idag är det den första december och temperaturen föll från ca +10 igår till endast +2 idag, vintern är här! Öppnade första luckan i min Disney-prinsessa-chokladkalander idag. Ja, jag har fortfarande chokladkalander trots mina arton år. Barnet inom mig kan helt enkelt inte släppa taget.

Har idag varit inne i staden och köpt nästan alla julklappar, resten ska köpas på lördag och vissa dimper ner i brevlådan någon gång nästa vecka. Jag har även slagit in och dekorerat de julklappar som jag har köpt idag, likabra att passa på när man ändå har humör att göra det, haha!

För tillfället lyssnar jag på HIM, så himla bra! Det var ett tag sedan jag lyssnade på dem så jag hade faktiskt glömt hur bra man mår av att höra Ville Valo sjunga från hjärtat. Om en liten stund ska jag göra lite passionsfruktsté.



gård+snö
Gården utanför vår lägenhet i februari i år. (SNÖ <3)


RSS 2.0