Middag

Ikväll kommer min mamma hit för jag ska bjuda henne på middag. Det blir pasta med spenat, oliver, rödlök och fetaost. Har gjort det en gång innan och det blev supergott så ska ge mig på det igen!

Blää!!

Veckans trötthet kom ikapp mig idag och det med dunder och brak. Jag blir gnällig, hängig, frusen och har sanslöst lätt till tårar när jag är trött. Men pizza och glass på stan piggade upp lite. Nu ska jag sova och inte ställa klockan, det är lyx!
 
 

Ellos

Nya katalogen från Ellos damp ner i brevlådan idag. Kommer nog bli ruinerad för jag såg hur mycket som helst i den som jag vill ha! Bland annat en vrålsnygg vinröd kappa som det skrek IDA! om. Så när lönen kommer i augusti blir det jag som ska in och spendera pengarpå en ny höstgarderob!

Ledig helg!

Njuter av en ledig helg, trots genomkasst väder! Behöver komma ikapp med lite sömn, vilket har varit lite av en bristvara i veckan.
 
 

Långa dagar

Jobbar långa och många dagar på mitt fantastiska sommarjobb! Det har gått en vecka nu och jag stormtrivs. Jag har en änsla av att de kommande 7 veckorna kommer gå fort och rätt som det är är det dags för mig att flytta till Göteborg. Jaja, nu ska jag duscha,äta och kolla på tv - mer orkar jag inte efter ett 8 timmars pass på jobbet!
 
 

Kom sommar!

 
Hoppas på fint väder nästa helg så att jag kan sola och kanske bada!

Glad midsommar!

 
Glad midsommar!!!

Gotta leave my troubles behind


Into the light


Bio ikväll!

Ska iväg och se Snow White and the Huntsman med en kompis ikväll. Ska bli kul, jag älskar att gå på bio!
 
Bild från Google

Svensk sommar


Börjat jobba

I måndags startade mitt vikariat med ett 7-16 pass. Igår jobbade jag lika länge och idag en kort dag 13-16:30. Det har varit väldigt mycket intryck de här första dagarna så jag har varit rätt ordentligt trött men börjar komma in i det nu. Trivs superbra på servicehuset och både personal och boende är otroligt trevliga. Det här kommer att bli en bra sommar!
 
 

Trevlig kväll!

Min fantastiska vän Linn är här. Vi har spelat spel och nu är det dag för matchen mellan Sverige och England! Heja Sverige!Fina Linn!


Sverige-England!

Har redan börjat tagga inför matchen mellan Sverige och England ikväll!! Såg båda matcherna som spelades igår (Italien-Kroatien och Irland-Spanien) och känner mig nu supertaggad på fotbolls-Em!


Detox-kur

Har bestämt mig för att när mitt vikariat är slut i augusti och jag har flyttat upp till Göteborg ska jag prova att göra en så kallad detox-kur. Ska under en vecka leva på en kost som rensar ut gifter och annat slagg från kroppen.

Har hört att man tydligen mår bättre efter en sådan kur så jag tänkte att jag ska prova. Det finns jättemånga olika detox-varianter men jag hittade en på Hemmets Journals hemsida som inte var för komplicerad och som inte hade för konstiga (och äckliga) ingredienser i måltiderna.

Här kan ni läsa mer om den!Fotboll!!!

Kollat på dagens två matcher. Har hållit på Italien och Irland - så den sista matchen sved rejält! (och jag som inte ens är fotbollsintresserad i vanliga fall) [bild från google]


No church in the wild

Har fastnat för den här låten av Kanye och Jay-Z!Avklarad!

Nu är första säsongen av Förhäxad avklarad, ska börja på säsong 2 nu till helgen tänkte jag! Har blivit förälskad i den tv-serien, älskar humorn och karaktärerna!


Coffee and berries

Cappucino och ett kilo svenska jordgubbar är dagens godis!


Oj oj oj

Helt slut i kroppen just nu. Dagens arbetspass tog lite på krafterna. Har hälsat på mormor på sjukhuset och hon verkade piggare än sist, känns skönt.


Charmed

Plöjt igenom halva första säsongen av Förhäxad. Har tänkt se den serien från början jättelänge, men det har aldrig blivit av. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt nu i sommar mellan arbetspassen!Och på söndag börjar ny säsong av True Blood! <3


G!

Fick godkänt på andra tentan i tro och liv (den som jag skickade in i tisdags). Så himla skönt att vara klar med ytterliggare en kurs. Nu är det bara sista betygen i hebreiskan jag väntar på!Gelato

I eftermiddag har jag och mamma ätit italiensk glass ute på Riccardos glassbar i Möllegård. Supergod glass, även de enkla smakerna vanlij och choklad!


Visdom

Har en visdomstand i nederkäken som gör förbannat ont! Jag vet att den växer snett in i tänderna bredvid så det är tur att jag ska till tandläkaren snart.


Jag vill också!

Jag vill också ta studenten! Även fast jag redan har gjort det en gång, för snart exakt 2 år sedan. Men nu så fort det börja dyka upp studentbilder överallt vill jag också ta studenten!

3 bilder från min studentdag. De enda 3 som går att isa för allmänheten haha!


Sommarlov!

Första dagen på sommarlovet idag! Alla skoluppgifter färdiga och inskickade. Detta firar jag med jorgubbar och grädde & första säsongen av Förhäxad.Här jordgubbar & glass!


Man tager vad man haver

Vattnet i Halmstad är förgiftat och kan vara frätande. Därför ska man ej förtära det just nu, lite svårt att borsta tänderna utan vatten. Tur då att man har Loka hemma!! Hahahaha


Oh yeah!

För en halvtimme sedan skickade jag in min hemtenta! Känns så otroligt skönt att vara klar med den. Nu är det snart dags för mitt sista gå bredvid-pass på jobbet innan mitt vikariat börjar den 18 juni!Dagens låt

Beyonce - ListenListen

Sitter med den där förbaskade hemtentan och vill helst bara kasta ut datorn genom fönstret. Hemtentan är baserad på en föreläsning om yttrandefrihet, feministisk teori och Beyonces sång Listen. Sliter nog snart av mig håret!


Oh boy

Massor av kaffe, ränna upp och ner i tvättstugan och plugga/skriva hemtenta! Det är min lördagsplanering ett par timmar framåt!


Jobbig kväll

Haft en lång dag med utbildning på jobbet och när jag kom hem fick jag beskedet att anledningen till att mormor fått åka in till sjukhuset var rätt allvarliga problem med både lungorna och hjärtat. Redan utmattad efter en lång dag så fick detta verkligen bägaren att rinna över känslomässigt. Ska åka upp till sjukhuset imorgon eller på söndag och hälsa på mormor, längtar!


RSS 2.0