Ny parfym från Body Shop!


Trevlig Valborg!

Hoppas ni får en fin valborgsmässoafton! Själv har jag tvättstugan ikväll. Kul...


Yeah Buddy!

Sommarvärme i Halmstad idag. Hur gött som helst! I morgon blir det balkonghäng hela dagen eftersom det ska vara minst lika bra väder imorgon.


Kvällens underhållning


Bilder fyllda av minnen


Det går bra nu!

Klockan halv nio imorse blev jag återigen väckt av ett telefonsamtal. Jobbintervjun jag var på igår gick tydligen väldigt bra, för jag fick beskedet om att jag fått sommarjobb på ett servicehus här i Halmstad.

Efter ett sådant besked är det lite svårt att somna om, så jag gjorde en stark kopp kaffe och pluggade. Hunnit med nästan allt plugg för idag lagom till lunch!

Bra dag!


Slapp torsdag

Lite plugg, en promenad, lite te och en massa Johnny Cash!


Surprise!

Jag blir lika paff och förbirrad varje gång jag blir väckt av ett telefonsamtal, det är svårt att ha koll på läget när man är nyvaken. Men dagens samtal som väckte mig var av positiv karaktär! De ringde från ett sommarjobb jag sökt och ville att jag skulle komma in på intervju, så i eftermiddags vad jag på min första jobbintervju. Var supernervös timmen innan, men det gick nog hyfsat bra.



Vill ha sommar!!!


Dagens app: Picstitch


Rätt nice tisdag

Idag är en ganska bra dag! Scones till frukost. Förberedelser inför stor inlämningsuppgift avklarade under förmiddagen. God lunch. Slapp föreläsning på 3 timmar och sen fika med trevliga Markus! Tjohej!!


Känner mig som 14 igen..

Nästan i alla fall... Har fastnat för One Direction och deras musik. Killarna är både söta & duktiga, vad mer behöver man, haha?

Speciellt det här framträdandet är jag förtjust i: Gotta be you


Insnöad

Känner att min hjärna är väldigt insnöad på det hebreiska språket just nu. Översättningar hit och översättningar dit, grammatik och teorier. Så skönt när den här terminen är över!



På repeat

Låter Lil Wayne gå på repeat här hemma samtidigt som jag pluggar och försöker pigga upp mig med en massa te. Känner mig krasslig, men hoppas att det inte blir mer än så. Har inte tid att vara sjuk nu!


Lil Wayne - Paradice


Blä


Tråkig dag

Plugg-dag idag. Inte jätteroligt, men väldigt nödvändigt. Kaffebryggaren går i ett och jag hoppas att jag får lite gjort idag.


Jippie!!!!!

Jag satt för ett par veckor sedan och skrev hemtenta till klockan halv fyra på morgonen. Igår fick jag reda på att jag fått VG på denna hemtenta! Snacka om förvånad! Dessutom mitt första VG på universitets-nivå.


Ekar tomt

Min hjärna ekar tomt just nu, både på inspiration och på motivation...


Fri helg

Har unnat mig en pluggfri helg och har degat ihop totalt. Är galet trött och har en småmolande huvudvärk. Klockan är tjugo över tio på kvällen och jag är redo att gå och lägga mig.



Hann få en timmes sol i alla fall


Så kär i den här låten!


Wordfeud

Sitter på föreläsning om profeterna i Gamla Testamentet men är så galet trött. Tyvärr är föreläsningen obligatorisk så kunde inte stanna hemma och sova. Så sitter här och spelar Wordfeud.


Äntligen köpt en kedja till korset jag fått av mamma


Tjoho!

Gick upp halv sex imorse för att hinna upp till Göteborg & tentasalen i god tid. Var på plats runt halv nio, nio började tentan och kl elva lämnade jag in den. Känns som att det gick jättebra men vågar inte riktigt hoppas, just in case.


Tentaångest

Sitter begravd i kursmaterial just nu. Skriver stor tenta imorgon. Lite tentaångest. Typ: " Varför började jag inte tidigare?"


Jennifer Lopez & Pitbull - Dance Again


Rihanna - You da one


Påskdagen!

Haft lite & göra de senaste dagarna, men nu har jag inget inplanerat utöver plugget!
Idag har jag varit på högmässa i min hemförsamling & nu har jag tvättstugan - jippie!
Önskar er en fortsatt fin söndag!




Glad påsk!


Mätt

Varit på stan med mamma och käkat pizza. Vi svängde inom McDonalds också och köpte varsin glass efteråt. Nu är jag återigen hemma och ska spendera några timmar framför The Sims.

Btw, inte haft någon huvudvärk idag :D


The Sims 3 i rampljuset

Köpte nya expansionen till The Sims 3 igår. "I rampljuset" heter det. Har suttit ett par timmar med det nu och är väldigt nöjd med inköpet. Blir nog ett par timmar ikväll också efter att jag & mamma har ätit pizza.


Ibland får man köpa blommor till sig själv


Isn't she lovely

Satt på balkongen i 1,5 timme och solade/pluggade! Hur jäkla gött som helst! Vi har sol på balkongen från tidig morgon till ca 17-18 på kvällen (på våren & sommaren) så där blir ca 20 grader runt 14-tiden om det är 9-10 grader utomhus!



Satt på balkongen och tentapluggade hela förra våren!


Wow!


Hur kul?

Älskar den här videon. Hur kul & uppfinnigsrikt som helst!



Pluggdag

Idag blir det plugg för hela slanten. Verkar dock som att jag under eftermiddagen kommer kunna sitta på balkongen och plugga. Solen står på där just nu så om 2-3 timmar kommer där vara varmt & gott!!


Trött som gatan

Varit uppe sen kl 6 imorse och varit hemifrån i 12 timmar. 6 timmars föreläsningar har bland annat hunnits med. Nu kan jag nästan stå upp och sova.


Älskar!

Phantom of the opera - Think of me




Powernap

Vaknade precis efter en 45 minuters powernap. Blev inte det minsta piggare av den! Får göra mig en stor kopp kaffe och se om jag piggnar till!


Nostalgi

Blir riktigt nostalgisk när jag ser den här videon. Favoriten när jag var typ 13!




Teologi på norska

Den jobbigaste delen med att vara student är alla böcker på andra språk. Engelska går bra, men nu i hebreiskan har vi en bok som är skriven på norska. Norska! Som att hebreiska inte är svårt nog liksom.

Har dessutom sovit rätt kasst i natt, så koncentrationen är inte på topp. Magvärken har släppt och huvudvärken är inte lika intensiv idag som tur är. Gick hem till mormor igår och fick en burk panodil så ifall huvudvärken skulle komma tillbaka är jag förberedd!




Bild från Berlin våren 2010. På utsidan av kupolen på Berliner Dom.


Simple Plans nya video

Simple Plan & Sean Paul - Summer Paradise



Fortfarande...

Har fortfarande ont i huvudet och ont i magen.. Ska gå och lägga mig igen och hoppas att det släpper till imorgon så jag orkar åka upp till Göteborg & gå på föreläsning.



RSS 2.0