Hey soulsister

Sitter inne i det fina vädret och laddar över lite ny musik till min iPod och ska snart ta en filt och sätta mig en sväng antingen ute på balkongen eller nere på gräsmattan med en bok.

Oh, did i mention I'm in love?xfh


Chocolate

Det finns inget så uppiggande som choklad. Inte bara för att det är sött utan för att det är så fantastiskt gott. Ikväll har jag satt klorna i en Geisha-chokladkaka!

Nu ska jag tjocka mig hahah!


Underbara, regniga onsdag

Onsdag. Det regnar. Jag måste städa köket! Urg, kan man ha en tråkigare uppgift? (Okej, städa toaletten är kanske inte världens roligaste heller).

2 dagar kvar till studenten, peppen är nästan på plats och nerverna går nog snart sönder. Men det ska väl vara så antar jag?

Nej, nu borde jag börja städa men åh vad det är skönt att slappa!Det får bli en bild på en söt ko :D


Bilder

I tisdags förra veckan var vi uppe hos Bosse i Torup och jag passade på att fota lite innan mitt batteri dog. Så här är några oredigerade Nyebro-bilder från den 1 juni 2010.

Alla bilderna är tagna av mig opch det finns någonting som heter COPYRIGHT så sno inte!


4,3,2,1 - KÖR!!!!

Om 4 dagar tar jag studenten! IIIIIIIHHH! Jag är sjukt nervös och spänd och taggad och ja... Jag har ungefär femtielva olika känslor i min kropp just nu. Och som grädde på moset är jag råförkyld. Usch och fy för det! Så nu ska jag försöka få i mig lite hostmedicin och sedan gå och lägga mig.


guygu
Jag hoppas på fint väder på fredag trots att jag vet att det kommer att regna :)


8 dagar

Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag tar studenten och efterfesten på Leif's lounge.

Imorgon tar dock 3orna i Falkenberg studenten och jag ska upp och fira min fina Ellen <3


dry
Ellen i februari för 2 år sedan :)


Vernissage ikväll

Ikväll är det äntligen dags för Vernissage på NollTreFem-huset i Halmstad! Mellan 17-19 kan man spana in snygga och kreativa självporträtt, mingla runt och äta lite tilltugg.

Ta med´dig mormor, morfar, farmor, farfar, pojkvännen, flickvännen, kusinerna, mostrarna, fastrarna och alla andra du känner!

Vi ses där!!
/Ida (och resten av utställande fotografer)
RSS 2.0