Infektion

Har en go infektion i kroppen som jag försökt mota bort i 4 veckor. Men nu gick det inte längre. Har feber, ont i kroppen, ingen energi, huvudvärk och är täppt i näsan. Tur att det kom innan skolan börjar om en vecka.


Färgat om håret idag


Just det ja

Just det ja, hade glömt hur överbefolkade Öresundståg är på lördagar och söndagar. Därför jag borde ha åkt hem igår!


Äntligen!!

Äntligen fick min kompis idag hem sin kattunge som han skulle fått förra veckan. En liten boll på snart 11 veckor med mörkbrun/vit päls som ska heta Eli. Jag ville stoppa ner hen i fickan och ta med hem.


På en spårvagn i Göteborg

Nu har jag bott i Göteborg sedan i torsdags och börjar känna mig hemma i stan. Just nu sitter jag på en spårvagn påväg hem efter storhandling på Maxi.


24 timmar

Om 24 timmar drar flyttlasset till Göteborg iväg. Inte nog med att jag flyttar hemifrån, jag byter dessutom stad. Fjärilarna i magen är inte att leka med just nu!
 
 

Tillsammans är vi mer glada

I lördags träffades vi ett gäng vänner som inte setts sen förra året, i Göteborg. Vi hängde på Trädgårdföreningen, solade vid Saltholmen och drack öl på Bishops Arms.
 

Saltholmen


Kvällens låt

 
 
Justin Bieber - Be alright

Då var det dags igen!

Då var det dags för en sommarförkylning!

4 dagar

Jag har 4 arbetsdagar kvar på mitt vikariat. Kommer bli tomt utan alla goingar som jag träffat och lärt känna under dessa 2 månader.

Kort arbetsdag

Idag har varit en kort arbetsdag. Jobbade 13-16:30 och 2,5 timme av det var möte. Vilket var tur, för idag har jag haft så ont i min pajjade armbåge att jag har velat såga av den. Jag hoppas det är bättre imorgon, så jag slipper spendera min lediga dag med smärta.


RSS 2.0