Sushi

Har ätit sushi en gång tidigare i mitt liv, det var inte så lyckat. Idag bestämde jag mig för att prova en gång till och smakar det skit även denna gång så köper jag det aldrig mer. Köpte på ett ställe på Göteborgs centralstation, en kompis har sagt att de har god sushi. Och det hade dem!


Ohja

Det känns som att tentan igår gick bra, kan dock gå åt motsatt håll, men det hoppas vi inte på!

Imorgon ska jag till GeKås - det ska bli skitkul! 1 år sedan jag var där!


Hallonte och tentaplugg

Pluggandet går sådär. Min hjärna är trött och seg idag. Försöker pigga upp mig med ett nyinköpt te med hallonsmak. Riktigt gott är det i alla fall!

På bilden syns hemmagjorda memorykort med hebreisksa verb på ena sidan och den svenska översättningen på andra sidan. Har lärt mig 1 av 18 verb idag.


Tenta om en vecka

Hebreiska-tenta om en vecka. Lite nervös, men hemuppgiften gick bra så det fixar sig nog. Måste bara lära mig alla ändelser =SHebreisk sång om fred

Bild från Garda sept-11


Elaka dumma dator

Tror att min stationära dator sjunger på sista refrängen. Får väl införskaffa en ny på mellandagsrean eller nåt


Tenta - CHECK!

Tyckte att tentan jag skrev idag var konstig. Ingen aning om hur det gick, men blir det omtenta är det inte hela världen känns det som. Har hebreiska-tenta om 17 dagar så imorgon blir det att ta tag i att lära sig glosor!


Aerosmith - Crazy


Längst ner

Befinner mig just nu längst ner och längst in på Centralbiblioteket. Tyst, varmt och hundratals böcker.


LYCKA

Till våren släpper Tokio Hotel ett nytt album! Nytt album = turné = förhoppningsvis en konsert i Sverige! Åh, vad glad jag är nu!


Tokio Hotel - Phantomrider


Balans

Får man bara lov att uppleva en viss mängd lycka i taget? Finns det någon sådan regel, att om man är lycklig en period så är tillvaron tvungen att braka samman för att jämnställa balansen? För man kan ju inte veta vad lycka är om man inte upplevt olycka. Eller?Oslo Gospel Choir

Lyssnar på Oslo Gospel Choir och pluggar. Fast sjunger mer än jag pluggar x) Så svårt att inte sjunga med i vackra gospellåtar!


Oslo Gospel Choir - Draw me close


Längtan efter Berlin

Har tänkt åka till Berlin en sväng till våren, men gick nyss in och kollade sista-minuten resor och jag blev såååå sugen på att åka i början på November. Åh, jag längtar till Berlin!
Kanalen i Berlin, sista april i år.


Queervantar

Hittade ett par skitsnygga handgjorda tumvantar från Nepal som skriket queer så jag var tvungen att köpa dem för att visa vilken sida jag stöttar i homodebatten!!


Gaddad

Här är en bild på tatueringen jag gjorde i onsdags. Första gaddningen och nu vill jag bara göra fler!


RSS 2.0