Silent Night

Tänkte dela med mig av den julmusik jag lyssnar på just nu. Bland annat Johnny Cash, Willie Nelson, Peter Jöback och Metro Station (??).

Anyhow, här är länken till min Spotify-julmusikslista:
Julmusik


Måndag

Måndag idag. Har haft psykologi, filosofi och historia. Två filosofi-lektioner kvar sedan slipper jag det ämnet. Världens flummigaste ämne och inte bra att ha på morgonen när man är nyvaken.

Imorgon så är det tisdag och då ska jag försöka ut och julshoppa vid 12-13 tiden någon gång. Eftersom vi har projektarbetes-vecka den här veckan också har vi bara lektioner på måndagar, så tänkte passa på att inhandla de flesta julklapparna så har man det fix och färdigt, men ska nog redan ikväll gå in på Internet och beställa de julklappar jag ska beställa så att de kommer i tid. Man vill ju gärna hinna slå in dem och sånt mysigt ett tag innan julafton så att man slipper sitta med det kvällen den 23:e.

julljus
25 dagar kvar till julafton :)


Söndag, första advent

Idag är det första advent så nu är det inte långt kvar till Julafton. I övrigt hatar jag söndagar, sista dagen på helgen innan skolan. Dock har jag idag börjat på fjärde boken i Sookie Stackhouse-serien (den som har blivit tv-serien True Blood). Än så länge är nog faktiskt den 4:e boken min favorit. Första och andra boken är ju filmatiserade så de var inte så spännande att läsa när man har sett serien. Tredje boken var ganska bra, men det verkar som att fjärde boken kommer innehålla väldigt mycket Eric Northman, så det verkar vara en bok helt i min smak.

Nu ska jag äta och sen ska jag fortsätta läsa och äta min Marabou Crisp'it som mamma precis kom in med till mig :)eric & sookie
Bild från True Blood säsong 2


Anthony Hamilton

Jag tycker definitivt att ni ska kolla in Anthony Hamilton på Youtube eller Spotify för killen har hur mysig röst som helst (jo Ragnar! Hur mysig som helst!) och hans låtar passar perfekt nu i vintermörkret :)

anthony hamilton
Inte min bildBloggdesign

Jag tycker att Blogg.se's designer är ganska tråkiga men jag vet verkligen inte hur man gör för att fixa det snyggt och lite eget. Jag är ingen direkt hejare på photoshop eller liknande program (fastän jag läser media/foto haha) så jag kan inte direkt fixa något själv. Undra om det finns någon sida på internet där man kan få hjälp?


Har nu ändrat lite med färgena till färger jag tycker passar mig (och årstiden) bättre :)


Vaniljté

Vaniljté och Johnny Cash på kvällen måste nog vara det mysigaste som finns. Perfekt avrundning på en helt ok dag. Imorgon blir det att skultföra diverse skolsaker och kanske, kanske att jag ser en film. Är väldigt sugen på att se Borta med vinden. Även om den är 4 timmar lång så är den helt underbar, dessutom är det ltie tradition för mig att se den kvällen innan julafton. Kanske ska spara mig till dess så jag orkar se den då?

Köpte faktiskt min första julklapp igår när jag var nere på IKEA och Väla :) Skönt att ha kommit igång lite. Har två andra planerade och redo för inköp, sedan är resten ett stort frågetecken! Men men, får studiebidrag på måndag och sen blir det kanske lite julshopping i veckan. Har ju inga lektioner den här veckan pga projektarbetes-tid :)


julafton08_1
Jag förra julen (saknar min piercing lite, funderar på att skaffa septum)


Tandläkaren

Var hos tandläkaren igår och skulle laga ett hål (mitt första hål på 18 år!) Fick då reda på att det inte var något hål utan bara en fördjupning i tandkronan (typ) så det fylldes bara på med plast och sedan kunde jag trippa därifrån.

Ibland ska man ha tur :)


hhhhh

Aaaaaaaaaaj

Tog vaccinsprutan idag bot baconfeber (som Andreas så duktigt kallar det). Så farligt ont gjorde det inte, men ungefär en timme efter blev jag lite lätt febrig och darrig i hela kroppen. Som tur var gick det över ganska snabbt så jag kunde gå till skolan (där jag nu sitter). Är dock lite orolig, för Åsa i min klass har fått feber och skit och hon tog sin spruta igår. Jag får helt enkelt hålla tummarna när jag går och lägger mig så att jag inte vaknar med feber imorgon.

whoooo
P.S. Checka David Sides på tuben, han är grym på piano!

Julshopping

Nu är det snart dags att ta tummen ur och börja julshoppa. Har redan hittat lite grejjer på nätet som jag ska ge bort, men vad tusan ska man köpa till alla? Det gäller ju att sätta igång så fort nästa studiebidrag har kommit så att man har alla julklappar köpta. Men vad köper man till någon som är 90 år gammal?


gh
Jag förra veckan

Foton från Tjeckien

bbnn
Eftersom uppladdningsklienten här på blogg.se krånglar så kan jag bara ladda upp 2 bilder per gång.

RSS 2.0