Obehagligt

Bevittnade en ganska obehaglig scen på Järntorget idag. Ett gäng grabbar (kanske 13 bast) hamnade i bråk med personal från Burger King, varav grabbarna började sparka på en av killarna från BK. Var på väg fram när 7 andra människor rusade dit för att hjälpa till. Tyvärr var det säkert dubbelt så många som bara stod och tittade på.

Och sen undrar jag lite vad dessa ungars föräldrar har sysslat med? Grabbarna verkar ju inte ha fått mycket till uppfostran, annars skulle inte en av dem hoppat upp och sparkat en kille i ryggen! Sjukt!


Laddar!

Imorgon är det slut på tonårstiden och på kvällen blir det party för hela slanten! Så nu laddar jag upp batterierna så att jag orkar hålla igång hela natten imorgon!För 4 år sedan såg jag ut såhär!


Lago di Garda

Här kommer bilder från min vistelse vid Gardasjön en vecka nu i början på september.Gardasjön


Sirmione och dess 1200-tals borg


Besök på vingård i vindistriktet ValpolicellaVenedig3 veckor!

3 veckor kvar till min 20-årsdag! Tjoho!


Flogging Molly - Seven deadly sinsBild från nyårsafton 2010


1 september

1 september och första skoldagen på den nya terminen. Har haft min första föreläsning i Hebreiska idag, det var spännande. Det kommer bli en tuff kurs, men jag tror även att den kommer vara fantastiskt rolig, vi har en helt underbar lärare som brinner för sitt ämne!

Har frusit i flera dagar, hoppas att det är höstvädret som påverkar min kroppstemperatur och inte en inkommande förkylning. Har varken tid eller lust att vara sjuk nu!


Dagens låt:
Lil Wayne - How to love
Om en månad är det 2 år sedan min gymnasieklass besökte Tjeckien i en vecka!


RSS 2.0