Pusta ut

Det har blivit en ändring i tentaschemat så äntligen kan jag pusta ut lite. Omtentan jag skulle skrivit imorgon är flyttad till nästa fredag, och tentan jag skulle skrivit nästa torsdag blir istället i början på april. Dessutom har jag inga föreläsningar på en vecka nu om man bortser från en timme imorgon förmiddag. Så jag har en hel vecka på mig att sitta heldagar med tentaplugget. Måste klara omtentan annars måste jag vänta 2 år tills jag kan göra om det och det går ju inte för sig!Födelsedagsblommor till mormor


Lördag


25 februari

Idag ska jag hem till min mormor som fyllde år igår. 72 fyllde hon och det ska vi fira idag. Efter det blir det hebreiska-plugg & filmkväll. Hyrde De tre musketörerna igår, men orkade inte se den, så idag ska jag göra det! Önskar alla en fin lördag full med lycka och välgång!Mamma & mormor på min födelsedag för ett par år sedan


Mammabesök

Idag kommer mamma hit en sväng. Hon ska hjälpa mig att färga min utväxt som inte ser riktigt klok ut. Som tack bjussar jag på min specialitet, pasta carbonara. Blir nog även lite planering inför höstens resa!Jag & mina 2 mammor på min student. Det är mamma i klänning som kommer hit idag!


Ciao


Återvända

Det verkar som att jag till hösten ska återvända till Rom tillsammans med min mamma. Verkar som att alla mynt i Fontana di Trevi fungerade!


Bildkavalkad från Rom juli 2011
CSN

Äntligen fått positivt besked från CSN. Får studiemedel vilken dag som helst nu.


Lördag

Myslördag idag. Laddar batterierna inför kommande vecka.


Klart!

Nu var tentan skriven och det känns som att det kan ha gått vägen! Nu ska jag ha en pluggfri helg och bara ligga i min ziperall och kolla på film.


Myskläder

Har spenderat hela dagen i min ziperall. Haft tvättstugan & pluggat hebreiska så det har känts som rätt klädval. Ziperall kan vara världens skönaste plagg! Varmt och skönt, inga glipor där kall luft kan ta sig in!
Bild från i våras någon gång. Min älskade ziperall!


Snart så

Nu är det bara 1,5 dag kvar tills jag skriver min omtenta i hebreiska. Förhoppningsvis går det bra, men det känns som att min hjärna inte kan lära sig mer hebreiska just nu och det är väl inte så jättebra med tanke på att jag inte kan allt jag behöver kunna!En liter

Har med mig en liter kaffe till skolan idag för att överleva dagen. Har 6 timmar föreläsning och är småförkyld och hängig.


Trots

I ren trots har jag ikväll kollat på Sagan om ringen: konungens återkomst. Min twitterfeed har varit fylld av melodifestivalsinlägg och jag är glad att jag tittar på skitiga karlar, hobbitar & ringvålnader!


Life

Seeing death as the end of life is like seeing the horizon as the end of the ocean.

-David Searls


Tentadöden

Har begravt mig själv i plugg just nu. Skriver omtenta på fredag i hebreiska så all energi går just nu åt till att lära mig glosor.


RSS 2.0