Dum-di-di-dum!

Ska alldeles strax pysa iväg mot Högskolan för informationsmöte inför höstens kurs som jag ska läsa. Inte pepp alls, har feber och hosta och lite annat smått och gott som man INTE vill ha när mans ka börja plugga. Men men, tror bara att det håller på i två timmar så sen blir det hem till sängen, en mugg té och en bok.

Jag lägger ut videon till en av mina favoritlåtar sålänge. Johnny Cash och June Carter - Jackson


Feber

Har fått lite lätt Oskar Linnros-feber sen jag såg honom i Kapsylparken. Så när jag hittade den här videon blev jag överlycklig haha. trots att dem är klädda i 70-talskläder. Sen är ju Petter fantastisk också så hela videon är ju underbar.


Petter feat. Kihlen (Oskar Linnros) - Min click


Snook - Längst fram i taxinSå sjukt bra :D <3

Vackert

Var inne på Classys blogg och såg den här videon. Lägger upp länken så att alla kan se den! Jag tycker att alla ska se den! Den tar upp ett stort samhällsproblem samtidigvt som den är vacker och rör ändå ner i själen!


19 augusti

Det börjar bli höst nu, det känns på vädret. Men det som är bra med hösten är att man kan köpa snygga höstskor och jag har hittat ett par underbara boots på Din Sko. Jag börjar bli lite shopping-maniac märker jag haha.

Om 12 dagar börjar jag läsa på Halmstad Högskola. Jag vill inte, vill börja om gymnasiet istället!


,nlö

Dessa raringarna ska bli mina :D


14 augusti

Om 6 dagar spelar Oskar Linnros på 035 :)

Nu är jag supertaggad och kan knappt bärga mig!13 augusti

Oj oj oj... Kom hem från Varbergs kurort idag där vi har varit över mammas 50 års dags :) Fick min lön idag och har nu kvar en sjättedel :S Kan dock säga att halva lönen gick på skolböcker och den andra tredjedelen gick på födelsedagspresenter till tre olika personer. Yeah, that's right, I'm that awesome :D
Random bild från juni i år


Xtra Xtra

Ska hoppa in och jobba extra 9-14 på söndag och på måndag & tisdag jobbar jag 6-15. Jag som inte är speciellt förtjust i att börja klockan 6. Att gå upp klockan halv 5 är inte humant! Punkt slut!

Har reserverat 9/10 böcker som jag behöver i Historiakursen nu till hösten. Nästan 3000:- smäller det på X_X Är det för sent att hoppa av?


fg
Yeah, mysigt va?


Movietime

Nu kommer snart Linn och vi ska kolla på film :)
Vi ska se Percy Jackson and the lightning thief!

Jag såg den igår men kan lätt se om den, den är så syndigt bra haha!
(Dessutom är ju Logan Lerman ganska snygg - han påminner ju om Aaron Johnson!)


Take me down to the paradise city

Idag ska jag träffa Sofia :) Vi har inte setts sen studenten så det ska bli superskoj att ses igen :)
Ikväll blir det slappt för imorgon blir det jobb + tvättstuga (jag vill INTE!)


af
Sofia när jag lånade henne som modell i 2:an :)


öööh?

Jag sitter här ungefär som en grottmänniska och kliar mig i huvudet samtidigt som jag ger ifrån mig konstiga läten som knappt är mänskliga.

Orsaken till mitt grottmänniskoliknande beteende (oj vilket långt ord grottmänniskoliknande är haha XD) är att Marielle har bett mig hjälpa henne lägga in en frontbild på hennes blogg. Vad *** är en frontbild och hur fasne gör man?!

Borde kanske föreslå henne att fråga någon som kan?Bjuder på en halvgammal bild sålänge (måste ut och ta nya)


RSS 2.0