Don't you panic!

Klockan är strax efter halv tolv på natten och nu ska jag alldeles strax sova. Ska jobba imorgon men börjar inte förrän kl 11 så kan sova ut lite imorgon :)

Lyssnar på Humanoid City Live med Tokio Hotel (En av deras konserter som de gjorde i våras). Jag har lite svårt att greppa att jag har sett detta live. Och att dem är så fruktansvärt bra live är också helt sjukt. Jag vill verkligen se dem live igen!Tom och Bill live i år (Bild från Photobucket)


Oj oj oj oj oj oj oj oj

Imorgon blir det sol och 22 grader varmt. Och vem var smart nog att ta 3h extra på jobbet?

Gissa 3 ggr, men ni behöver nog bara en!


ytfd
Bild från sommaren 2008


Woho!

Ikväll blir det fest :)

Jag är taggad!


Crazyyy!

Okej, jag vet inte hur många som tittar på So You Think You Can Dance, men jag gör det i alla fall.

Den här dansen måste ni bara se! Den asiatiska killen som dansar är ballettdansös (!!!) och har aldrig dansat hiphop innan! Fatta galet! Han är sjukt bra! Kolla här!


Kärlek

Har lyssnat en del på Eminem's nya album Recovery de senaste dagarna och jag älskar det verkligen! Det är Hiphop när det är som allra bäst! Speciellt låtarna Love the way you lie (med Rihanna) och No love (med Lil Wayne) har fastnat i mitt hjärta. Jag har lyssnat på Eminem i ganska många år och detta är nog hans mest mogna album (enligt min åsikt i alla fall).

Jag tycker att ni ska gå in på Spotify och lyssna på det. Tyvärr vill inte mitt internet riktigt samarbeta med mig idag så kan tyvärr inte lägga ut en länk :(

Ha det gött så länge!


Photohraphs

Om det inte ösregnar imorgon så ska jag ge mig ut på en fotorunda. Det var ett tag sedan jag gick ut och bara fotade. Jag känner att det pirrar i mina fotonerver vilket kanske inte är så konstigt. Jag har pluggat foto i 2 år och har inte fotograferat ordentligt sen studenten.


er
Bild från vår skolresa till Tjeckien. Floden i Prag 2009


Oj oj oj

Oj oj oj vad det går dåligt med skriveriet här i bloggen. Jag har fullt upp med jobbet just nu och när jag inte jobbar är jag i princip död av utmattning (jo, att städa under tidspress är jobbigare än man tror).

Om lite mindre än en månad ska vi åka på spa, familjen och jag eftersom mamma fyller 50 :D Det ska bli supermysigt att bara glida runt och bli ompysslad :)


guygu


Oh ah!

Så underbart härligt väder!
Synd bara att jag är superförkyld.

På lördag börjar jag jobba och då MÅSTE jag vara frisk!
Så nu blir det att kolla film och äta god ost och skink-sallad!
Jag och Kristoffer. Jag har klippt mig :D


RSS 2.0